English
Október 6. utcában 2 lakássá osztható felújítandó lakás

V.Kerület , Belváros

220.000.000 Ft

1.437.908 Ft / m2

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

153

Négyzetméter

Október 6. utcában 2 lakássá osztható felújítandó lakás

V.Kerület , Belváros

Térkép megjelenítése

220.000.000 Ft

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

153

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
2
Négyzetméter ár :
1.437.908 Ft / m2
Lift:
Nincs
Általános költségek:
32.130 HUF
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Felújítandó
Épület állapota kívül:
Felújított
Épület állapota belül:
Felújított
Tájolás:
Dél-nyugat
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

A méltán népszerű Október 6. utcában, Hild térre néző, erkélyes, két bejáratos, jelenleg 3 szoba+ hallos, jól alakítható, polgári hangulatú, felújítandó lakás eladó.

Kialakítását tekintve az ingatlan 2 lakássá osztható, tágas terek jellemzik.

 

Felszereltség

Konvektor

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.