English
Kiadó irodahelyiség a Belvárosban gyönyörű, polgári házban

V.Kerület , Belváros

11.271

17 / m2

16

Szobák

hálószoba

16

Hálószoba

m2

663

Négyzetméter

Kiadó irodahelyiség a Belvárosban gyönyörű, polgári házban

V.Kerület , Belváros

Térkép megjelenítése

11.271

16

Szobák

hálószoba

16

Hálószoba

663

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
1
Négyzetméter ár :
17 / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Jó állapot
Épület állapota kívül:
Felújított
Épület állapota belül:
Felújított
Tájolás:
Nyugat
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

A Belvárosban, a Ferenciek tere vonzáskörzetében kiadó egy 2x330 nm-es, jó állapotban lévő irodahelyiség gyönyörű, klasszikus, liftes, 24 órás portaszolgálatos házban 17 euro + áfa/nm-ért. 

A közös költség 5.53 euro + áfa /nm.  A két szárny külön-külön is kiadó. Az ingatlan utcai nézetű, tökéletes cégközpontnak, tökéletesen elérhető tömegközlekedéssel.

Ha szüksége lenne több információra, és személyesen meg szeretné tekinteni az irodát, hívjon bizalommal a megadott elérhetőségeken!

Felszereltség

Fan-coil fűtőrendszer
0-24 Portaszolgálat

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.