English
Parlament közvetlen közelében kiadó stúdió lakás

V.Kerület , Belváros

280.000 Ft

8.000 Ft / m2

1

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

35

Négyzetméter

Parlament közvetlen közelében kiadó stúdió lakás

V.Kerület , Belváros

Térkép megjelenítése

280.000 Ft

1

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

35

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
5
Négyzetméter ár :
8.000 Ft / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Udvari
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Felújított
Tájolás:
Dél
Belmagasság:
3 m feletti

Ideális

Hosszú Távú Bérlésre

Alapozza meg kényelmesen bevételi forrását egy ingatlankezelő cég bevonásával. Az ingatlanbérbeadási tevékenységünket minden esetben az állapot és elhelyezkedés kínálta lehetőségekre alapozva a lehető legkedvezőbb megtérüléssel végezzük.

Leírás

KIVÁLÓ LOKÁCIÓ - MINŐSÉGI ANYAGOK - DESIGN BÚTOROK - ENERGIATAKARÉKOS BERENDEZÉSEK - ALACSONY REZSI KÖLTSÉG.

Stúdió lakás DELUXE kivitelben, LIPÓTVÁROSBAN hasonló adottságú ingatlanok között az egyik legszebb.


Budapest V. kerület Alkotmány utcában, közvetlen a KOSSUTH TÉR mellett és az Összetartozás (Trianon) emlékmű előtt, 6 emeletes liftes,karbantartott társasház 5. emeletén kiadó egy 1 szobás lakás.

A lakás lakberendező segítségével került felújításra és a VERSACE nemzetközi divatmárka stílusjegyeit hordozza.

- Eredeti VERSACE tapéták,
- KAINDL magasfényű, cseppálló laminált lap,
- Új DESIGN import bútorok (tükrös komód fali tükörrel 120*80 cm, chesterfield bőr fotelek, gyémánt fehér polírozott íróasztal + antracit szürke bársony forgószék, modern kényelmes ágy 160*200 cm, üveg étkező asztal + art deco antracit szürke bársony étkezőszékek, gyémánt fehér polírozott bárasztal + 2 db fehér műbőr bárszék)
- Új ENERGIATAKARÉKOS műszaki berendezések, lámpák (AEG villanytűzhely, WHIRLPOOL mosógép, SAMSUNG SMART LED 55 TV, hűtőszekrény, fagyasztó, mosogatógép, mikrohullámú sütő, mennyezeti ventilátorok, SANIMIX hidromasszázs zuhanypanel, LED lámpák).

A lakás havi költségei: bérleti díj 280.000 Ft + ALACSONY REZSI: közös költség 14.640 Ft. A közös költség tartalmazza a központi FŰTÉS-t ! - a lakásban 22-23 C meleg van -, vízfogyasztást, takarítást, szemétszállítást.
Az áramdíj fogyasztástól függő (kb. havi 4-5 ezer Ft).

A lakás 1 havi bérleti díj + 2 havi kaukció megfizetése után, hosszú távra kiadó (nem AIRBNB lakás), kisállat nem vihető be, dohányzás nem megengedett.

Amenyiben szereti a belvárosi életrzést, szeretne a Parlamenthez közeli lakást bérelni, hívjon bizaommal! Hétvégén is elérhető vagyok! 

Felszereltség

Bútorozott
Hűtő
Kaputelefon
Központi Fűtés
Mosogatógép
Mosógép
Zuhany

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.