English

Megbízható. Pontos. Svájci.

Átlagostól a felső kategóriáig teljes körűen foglalkozunk ingatlanokkal Budapest egész területén. Az évek alatt összenőttünk az utcákkal és terekkel, így mindig tudjuk, ha valami mozgásban van.

Több évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött magabiztos ingatlanügyleteinket azzal biztosítjuk, hogy szolgáltatásunk minden mozzanatát megbízhatóan és pontosan végezzük, az alapítók svájci szemlélete alapján. Mi megoldást találunk ingatlanügyeire. Az A1 Ingatlan Csapata

A1 Ingatlan Csapata
Ilkovits

Ádám

Alapító

Angol, Magyar, Olasz

Ingatlanszakértő és befektető, évtizedes tapasztalattal a piacon. Karrierje során több száz ingatlanügyletben vett részt a folyamatos mozgásban lévő budapesti ingatlanpiacon. Ádám különleges érzékkel találja meg Budapest láthatatlan lehetőségeit, melyekből mindig valami figyelemre méltó remekművet hoz létre. Páratlan tudása, precizitása és megoldás központú hozzáállása képezi a cégcsoport alapját.

Ingatlanjaim

ilkovits@a1ingatlan.hu

+36 30 660 0000

Gramiss

Dóra

Cégvezető

Angol, Magyar

Ingatlan piacon eltöltött éveim során rengeteg pozitív visszajelzést kaptam ügyfeleimtől, célom magas szintű kiszolgálásuk és elégedettségük. Fontosnak tartom, hogy a jelenlegi helyzetben biztonságos ügyvitelt és sikeres üzletzárást biztosítsak ügyfeleim számára. Mottóm: Ha sikeres akarsz lenni, érts ahhoz amit csinálsz, higgy abban amit csinálsz, és szeresd, amit csinálsz, de nagyon!

Ingatlanjaim

gramiss.dora@a1ingatlan.hu

+36 30 660 0003

Schmidt

Ákos

Irodavezető

Angol, Magyar

Budapest Belvárosa az otthonom, aminek apró részletére, változására nagyon odafigyelek. 10 év alatt a piac rezdülését nyomon követtem, ezért az aktualitás változásokkal is tisztában vagyok. Portfóliómban a maximumra törekszem, és valóban a teljes kiszolgálás a védjegyem.

Ingatlanjaim

schmidt.akos@a1ingatlan.hu

+36 30 660 0008

Szabó

Anett

Back Office Vezető

Angol, Magyar

Megbízhatóság, precizitás, ügyfélközpontúság

Ingatlanjaim

iroda@a1ingatlan.hu

+36 30 660 0001

Kecskés

János

Vezető Tanácsadó

Angol, Magyar

Ha Ön szeretné megtalálni magának a legtökéletesebb ingatlant, legyen az átlag, vagy prémium, luxus kategória, Budapesten vagy a Budai régiókban, keressen meg bátran. Magas szintű profizmusra, és gyors lebonyolításra számíthat. Kiemelt területeim, melyeken számos sikeres ügyletet vittem végig: Kossuth tér - Parlament vonzáskörzete, Andrássy út, Bazilika környéke, és Duna parti részek Pesten és Budán egyaránt.

Ingatlanjaim

kecskes.janos@a1ingatlan.hu

+36 30 657 0389

Ujhelyi

Zoltán

Vezető Tanácsadó

Magyar

Munkámat a maximális kitartás jellemzi, ezáltal siker-és eredményorientált vagyok. Számomra nagyon fontos ügyfeleimmel a személyes jó kapcsolat hosszú távon is. Törekszem a teljes körű kiszolgálásra, folyamatosan kísérem a piac változásait, és ezáltal naprakész tájékoztatást tudok nyújtani ügyfeleim részére.

Ingatlanjaim

ujhelyi.zoltan@a1ingatlan.hu

+36 30 660 0004

Karkiss

Nóra

Vezető Tanácsadó

Angol, Magyar

Rám azután is számíthat,hogy aláírtuk az adásvételi szerződést! Teljeskörűen eljárok igény esetén minden ingatlan tranzakcióval járó ügyintézésben, Önnek csak költöznie kell. Nagy szakmai tapasztalattal rendelkezem.

Ingatlanjaim

karkiss.nora@a1ingatlan.hu

+36 30 274 0275

Radics

Veronika

Vezető Tanácsadó

Angol, Magyar

Budapest belvárosában, a Duna mindkét partján, ha ingatlant keres, vagy értékesítene, bennem megbízható partnert talál! Ha a kellemes otthonát keresi, vagy egy jó befektetést szeretne állok rendelkezésére.

Ingatlanjaim

radics.veronika@a1ingatlan.hu

+36 20 467 0770

Viola

Tamás

Vezető Tanácsadó

Angol, Magyar, Spanyol, kasztíliai

Ügyfeleim mondták rólam: Megbízható, precíz, szakmailag felkészült, segítőkész, rugalmas, "családunk ingatlanosa". Remélem hamarosan Önt is az elégedett ügyfeleim között tudhatom!

Ingatlanjaim

viola.tamas@a1ingatlan.hu

+36 30 824-4693

Kulcs

Judit

Ingatlan Tanácsadó

Angol, Magyar

2001 óta foglalkozom ingatlan értékesítéssel Budapest belvárosában és a nemzetközi piacon! Hívjon bizalommal, ha gyors és precíz ügyintézésre vágyik!

Ingatlanjaim

kulcs.judit@a1ingatlan.hu

+36 20 310 7749

Benedek

Róbert

Ingatlan Tanácsadó

Angol, Magyar

2005 óta foglalkozom ingatlan értékesítéssel Budapest területén, szakmai tapasztalataim az eladni vagy vásárolni szándékozóknak egyaránt segítséget nyújthatnak. A személyes találkozások alkalmával a minőségi szolgáltatást, az ügyfélközpontúságot és a győzni/győzni elvet tartom fontosnak.

Ingatlanjaim

benedek.robert@a1ingatlan.hu

+36 70 315 2274

Ságodi

Hajnalka

Ingatlan Tanácsadó

Angol, Német, Magyar

Az ingatlan piacon eltöltött évek tapasztalata biztosítja ügyfeleim részére azt, hogy mikor általam kötnek üzletet, akkor biztosak lehetnek abban, hogy az első pillanattól kezdve a legutolsóig segíteni fogom Őket, legyen szó adás-vételről, vagy kiadásról, avagy egy lakás felkészítésről értékesítés előtt. A munkám a szenvedélyem is, így a legnagyobb lendülettel keresem meg Önöknek a legmegfelelőbb ingatlant a piacon.

Ingatlanjaim

sagodi.hajnalka@a1ingatlan.hu

+36 30 966 0339

Németh

Balázs

Ingatlan Tanácsadó

Angol, Német, Magyar

Budapest belvárosában nőttem fel. Gyerekkorom óta ismerem és szeretem a környéket. Nyitott szemmel járom az utcákat, keresem az új lehetőségeket. Minden kihívás egy újabb feladat, amelyet meg kell oldani.

Ingatlanjaim

nemeth.balazs@a1ingatlan.hu

+36 70 342 3211

Török

Vanda

Ingatlan Tanácsadó

Magyar

Fiatalos lendületemnek köszönhetően, precízen, gyorsan és megbízhatóan állok az Önök rendelkezésére.

Ingatlanjaim

torok.vanda@a1ingatlan.hu

+36 70 601 3148

Szita

Barbara

Ingatlan Tanácsadó

Magyar

12 éve dolgozom ingatlan értékesítőként. A szakmám szeretem és fontos az ügyfeleim elégedettsége. A belváros és Buda teljes területén dolgozom. Ügyfeleim mondták: megbízható, korrekt és szakmailag felkészült. Az én sikerem az Ön sikere, hívjon várom!

Ingatlanjaim

szita.barbara@a1ingatlan.hu

+36 30 441 1262

Kocsor

Dénes

Ingatlan Tanácsadó

Angol, Magyar

Számomra a legfontosabb, hogy ügyfeleim válláról levéve a terhet, mielőbb eladjuk az ingatlanokat. Kommunikációs képességeimnek köszönhetően hatékonyan közvetítek az eladók és vevők között, és segítek elérni a lehető legjobb árat az ingatlanért. Fotós-videós múltamnak köszönhetően olyan professzionális tartalmakat tudok készíteni ingatlanáról, melyek messze kiemelkednek az átlagtól.

Ingatlanjaim

kocsor.denes@a1ingatlan.hu

+36 30 467 3763

Szabó

Anikó

Ingatlan Tanácsadó

Cseh, Angol, Magyar, Szlovák

Szabó Anikó vagyok. Az ingatlanokkal való kapcsolatom az életem. Igyekszem úgy megismerni ügyfeleim igényeit, hogy a lehető legjobb áron és leggyorsabban találjak megoldást. Lakberendező szakmai tudásommal arra törekszem, hogy vonzóbbá és eladhatóvá alakítsam az Önök ingatlanát. Hívjon bizalommal.

Ingatlanjaim

szabo.aniko@a1ingatlan.hu

+36 30 103 3125

Debreczeni

Magdolna

Ingatlan Tanácsadó

Angol, Német, Magyar, Moldvai, moldvai, román

7 éve teljes odaadással dolgozom az ingatlanszakmában. Munkámat küldetésként élem meg! Minden Tőlem telhetőt megteszek, hogy szívvel lélekkel képviselni tudjam úgy a Vevők, mint az Eladók érdekeit. Elégedettségük inspirál és a lehető legnagyobb örömöt jelenti számomra! Nyelvtudásaimnak köszönhetően a külföldi Ügyfelek megkeresését is szeretettel várom! Köszönöm tiszteletteljes bizalmukat!

Ingatlanjaim

debreczeni.magdolna@a1ingatlan.hu

+36 20 290 0127

Szabó

Norbert

Ingatlan Tanácsadó

Magyar

“Akár hiszed képes vagy rá, akár hiszed nem, igazad lesz.” Több éves kereskedelmi tapasztalatommal, ingatlan tanácsadóként azon vagyok, hogy a folyamatosan monitorozott ingatlanpiacon a lehető legmagasabb szakértelmemmel, exkluzív szolgáltatást nyújtsak ügyfeleimnek. Amennyiben Ön szeretné megtalálni álmai otthonát vagy szeretné a legjobb áron egy közösen kialakított stratégia alapján értékesíteni az ingatlanját, hívjon bizalommal!

Ingatlanjaim

szabo.norbert@a1ingatlan.hu

+36 30 660 0014

Schönberger

Mónika

Ingatlan Tanácsadó

Angol, Magyar

Munkám során számomra a legfontosabb, hogy ügyfeleim igényeit megismerve, a lehető legjobb, legpontosabb és legprofesszionálisabb szolgáltatást nyújtsam. Keressen bizalommal, legyen szó befektetési ingatlanról, lakáseladásról vagy az álom otthon megtalálásáról, rám számíthat az első lépésektől a sikeres lezárásig

Ingatlanjaim

schonberger.monika@a1ingatlan.hu

+36 20 935 5335

Dr. Németh

Eszter

Ingatlan Tanácsadó

Angol, Német, Magyar

Balatoni divízióban prémium ügyfeleknek, prémium ingatlanokat értékesítek prémium színvonalon. Új és személyes módját valósítom meg az ingatlaneladás során, mivel egyénre és élethelyzetre szabott professzionális szolgáltatást igyekszem nyújtani. Misszióm, hogy az ingatlan érték, lelke van így szakértő kezekbe kell adni. Felkutatom a “lehetetlent” is, hogy Ön már csak a nappalijából vagy teraszáról élvezhesse a balatoni életérzést.

Ingatlanjaim

drnemeth.eszter@a1ingatlan.hu

+36 20 381 0591

Látogasson el
irodánkba

Cím

1052 Budapest Petőfi Sándor 20


Email

iroda@a1ingatlan.hu


Telefon

+36 1 200 2580 +36 30 660 0001

Látogasson el
irodánkba

Cím

1061 Budapest Dalszínház 10


Email

iroda@a1ingatlan.hu


Telefon

+36 1 411 2084 +36 30 468 9214

További információk az A1 Ingatlanról

Üdvözöljük

Miben segíthetünk?

Üzenjen nekünk