English

Megbízható. Pontos. Svájci.

Átlagostól a felső kategóriáig teljes körűen foglalkozunk ingatlanokkal Budapest egész területén. Az évek alatt összenőttünk az utcákkal és terekkel, így mindig tudjuk, ha valami mozgásban van.

Több évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött magabiztos ingatlanügyleteinket azzal biztosítjuk, hogy szolgáltatásunk minden mozzanatát megbízhatóan és pontosan végezzük, az alapítók svájci szemlélete alapján. Mi megoldást találunk ingatlanügyeire. Az A1 Ingatlan Csapata

A1 Ingatlan Csapata
Ilkovits

Ádám

Alapító

Angol, Magyar, Olasz

Ingatlanszakértő és befektető, évtizedes tapasztalattal a piacon. Karrierje során több száz ingatlanügyletben vett részt a folyamatos mozgásban lévő budapesti ingatlanpiacon. Ádám különleges érzékkel találja meg Budapest láthatatlan lehetőségeit, melyekből mindig valami figyelemre méltó remekművet hoz létre. Páratlan tudása, precizitása és megoldás központú hozzáállása képezi a cégcsoport alapját.

Ingatlanjaim

ilkovits@a1ingatlan.hu

+36 30 660 0000

Gramiss

Dóra

Cégvezető

Angol, Magyar

Ingatlan piacon eltöltött éveim során rengeteg pozitív visszajelzést kaptam ügyfeleimtől, célom magas szintű kiszolgálásuk és elégedettségük. Fontosnak tartom, hogy a jelenlegi helyzetben biztonságos ügyvitelt és sikeres üzletzárást biztosítsak ügyfeleim számára. Mottóm: Ha sikeres akarsz lenni, érts ahhoz amit csinálsz, higgy abban amit csinálsz, és szeresd, amit csinálsz, de nagyon!

Ingatlanjaim

gramiss.dora@a1ingatlan.hu

+36 30 660 0003

Schmidt

Ákos

Irodavezető

Angol, Magyar

Budapest Belvárosa az otthonom, aminek apró részletére, változására nagyon odafigyelek. 10 év alatt a piac rezdülését nyomon követtem, ezért az aktualitás változásokkal is tisztában vagyok. Portfóliómban a maximumra törekszem, és valóban a teljes kiszolgálás a védjegyem.

Ingatlanjaim

schmidt.akos@a1ingatlan.hu

+36 30 660 0008

Szabó

Anett

Back Office Vezető

Angol, Magyar

Megbízhatóság, precizitás, ügyfélközpontúság

Ingatlanjaim

iroda@a1ingatlan.hu

+36 30 660 0001

Kecskés

János

Vezető Tanácsadó

Angol, Magyar

Ha Ön szeretné megtalálni magának a legtökéletesebb ingatlant, legyen az átlag, vagy prémium, luxus kategória, Budapesten vagy a Budai régiókban, keressen meg bátran. Magas szintű profizmusra, és gyors lebonyolításra számíthat. Kiemelt területeim, melyeken számos sikeres ügyletet vittem végig: Kossuth tér - Parlament vonzáskörzete, Andrássy út, Bazilika környéke, és Duna parti részek Pesten és Budán egyaránt.

Ingatlanjaim

kecskes.janos@a1ingatlan.hu

+36 30 657 0389

Ujhelyi

Zoltán

Vezető Tanácsadó

Magyar

Munkámat a maximális kitartás jellemzi, ezáltal siker-és eredményorientált vagyok. Számomra nagyon fontos ügyfeleimmel a személyes jó kapcsolat hosszú távon is. Törekszem a teljes körű kiszolgálásra, folyamatosan kísérem a piac változásait, és ezáltal naprakész tájékoztatást tudok nyújtani ügyfeleim részére.

Ingatlanjaim

ujhelyi.zoltan@a1ingatlan.hu

+36 30 660 0004

Karkiss

Nóra

Vezető Tanácsadó

Angol, Magyar

Rám azután is számíthat,hogy aláírtuk az adásvételi szerződést! Teljeskörűen eljárok igény esetén minden ingatlan tranzakcióval járó ügyintézésben, Önnek csak költöznie kell. Nagy szakmai tapasztalattal rendelkezem.

Ingatlanjaim

karkiss.nora@a1ingatlan.hu

+36 30 274 0275

Radics

Veronika

Vezető Tanácsadó

Angol, Magyar

Budapest belvárosában, a Duna mindkét partján, ha ingatlant keres, vagy értékesítene, bennem megbízható partnert talál! Ha a kellemes otthonát keresi, vagy egy jó befektetést szeretne állok rendelkezésére.

Ingatlanjaim

radics.veronika@a1ingatlan.hu

+36 20 467 0770

Viola

Tamás

Vezető Tanácsadó

Angol, Magyar, Spanyol, kasztíliai

Ügyfeleim mondták rólam: Megbízható, precíz, szakmailag felkészült, segítőkész, rugalmas, "családunk ingatlanosa". Remélem hamarosan Önt is az elégedett ügyfeleim között tudhatom!

Ingatlanjaim

viola.tamas@a1ingatlan.hu

+36 30 824-4693

Kulcs

Judit

Ingatlan Tanácsadó

Angol, Magyar

2001 óta foglalkozom ingatlan értékesítéssel Budapest belvárosában és a nemzetközi piacon! Hívjon bizalommal, ha gyors és precíz ügyintézésre vágyik!

Ingatlanjaim

kulcs.judit@a1ingatlan.hu

+36 20 310 7749

Benedek

Róbert

Ingatlan Tanácsadó

Angol, Magyar

2005 óta foglalkozom ingatlan értékesítéssel Budapest területén, szakmai tapasztalataim az eladni vagy vásárolni szándékozóknak egyaránt segítséget nyújthatnak. A személyes találkozások alkalmával a minőségi szolgáltatást, az ügyfélközpontúságot és a győzni/győzni elvet tartom fontosnak.

Ingatlanjaim

benedek.robert@a1ingatlan.hu

+36 70 315 2274

Ságodi

Hajnalka

Ingatlan Tanácsadó

Angol, Német, Magyar

Az ingatlan piacon eltöltött évek tapasztalata biztosítja ügyfeleim részére azt, hogy mikor általam kötnek üzletet, akkor biztosak lehetnek abban, hogy az első pillanattól kezdve a legutolsóig segíteni fogom Őket, legyen szó adás-vételről, vagy kiadásról, avagy egy lakás felkészítésről értékesítés előtt. A munkám a szenvedélyem is, így a legnagyobb lendülettel keresem meg Önöknek a legmegfelelőbb ingatlant a piacon.

Ingatlanjaim

sagodi.hajnalka@a1ingatlan.hu

+36 30 966 0339

Németh

Balázs

Ingatlan Tanácsadó

Angol, Német, Magyar

Budapest belvárosában nőttem fel. Gyerekkorom óta ismerem és szeretem a környéket. Nyitott szemmel járom az utcákat, keresem az új lehetőségeket. Minden kihívás egy újabb feladat, amelyet meg kell oldani.

Ingatlanjaim

nemeth.balazs@a1ingatlan.hu

+36 70 342 3211

Szabó

Anikó

Ingatlan Tanácsadó

Cseh, Angol, Magyar, Szlovák

Szabó Anikó vagyok. Az ingatlanokkal való kapcsolatom az életem. Igyekszem úgy megismerni ügyfeleim igényeit, hogy a lehető legjobb áron és leggyorsabban találjak megoldást. Lakberendező szakmai tudásommal arra törekszem, hogy vonzóbbá és eladhatóvá alakítsam az Önök ingatlanát. Hívjon bizalommal.

Ingatlanjaim

szabo.aniko@a1ingatlan.hu

+36 30 103 3125

Szabó

Norbert

Ingatlan Tanácsadó

Magyar

“Akár hiszed képes vagy rá, akár hiszed nem, igazad lesz.” Több éves kereskedelmi tapasztalatommal, ingatlan tanácsadóként azon vagyok, hogy a folyamatosan monitorozott ingatlanpiacon a lehető legmagasabb szakértelmemmel, exkluzív szolgáltatást nyújtsak ügyfeleimnek. Amennyiben Ön szeretné megtalálni álmai otthonát vagy szeretné a legjobb áron egy közösen kialakított stratégia alapján értékesíteni az ingatlanját, hívjon bizalommal!

Ingatlanjaim

szabo.norbert@a1ingatlan.hu

+36 30 660 0014

Schönberger

Mónika

Ingatlan Tanácsadó

Angol, Magyar

Munkám során számomra a legfontosabb, hogy ügyfeleim igényeit megismerve, a lehető legjobb, legpontosabb és legprofesszionálisabb szolgáltatást nyújtsam. Keressen bizalommal, legyen szó befektetési ingatlanról, lakáseladásról vagy az álom otthon megtalálásáról, rám számíthat az első lépésektől a sikeres lezárásig

Ingatlanjaim

schonberger.monika@a1ingatlan.hu

+36 20 935 5335

Császár

Gábor

Ingatlan Tanácsadó

Angol, Magyar

Több mint 20 év egyéb és ingatlan területen szerzett ügyfélkapcsolati tapasztalatommal segítségére leszek legyen szó ingatlan eladásról, vételről, befektetésről. Személyemben pontos, precíz, megbízható embert ismerhet meg, aki a szerződéskötés után sem engedi el a kezét. Forduljon hozzám bizalommal.

Ingatlanjaim

csaszar.gabor@a1ingatlan.hu

+36 20 515 7852

Glotz

Cynthia

Ingatlan Tanácsadó

Angol, Magyar

Azt gondolom, hogy minden ingatlan eladható kellő szaktudással, kapcsolatrendszerrel és motiváltsággal. Fiatalos lendületemmel és több éves ingatlanközvetítői tapasztalatommal ezen értékrend mentén dolgozom és célom, hogy ingatlanját a lehető legmagasabbra pozicionáljam és olyan piaci előnyhöz juttassam Önt, mint senki más.

Ingatlanjaim

glotz.cynthia@a1ingatlan.hu

+36 20 342 0031

Kovács

Renáta

Ingatlan Tanácsadó

Angol, Magyar

Fenntarthatósági menedzserként, üzletfejlesztési-, és korábbi banki értékesítői tapasztalatomat felhasználva képviselem Önöket az adás-vétel teljes lebonyolításában, mely során megtaláljuk az Önök által megálmodott otthont, vagy a legjövedelmezőbb ingatlan befektetést - legyen az Budapesten vagy akár a Balaton környékén.

Ingatlanjaim

kovacs.renata@a1ingatlan.hu

+36 30 651 3929

Márki

András

Ingatlan Tanácsadó

Angol, Magyar

Úgy gondolom, hogy minden ingatlan egy új kezdetet jelent. Több éves kommunikációs területeken dolgozva, hatékonyan és célratörően közvetítek az eladók és a vevők között. Marketinges és kreatív vénámnak köszönhetően megtalálom a módját, hogy a lehető legeredményesebben értékesítsem, illetve találjak rá az új otthonra, befektetésre, legyen szó budapesti vagy Pest megyei ingatlanról. Ügyfélközpontú szemléletem új ajtókat nyit egy új kezdet felé.

Ingatlanjaim

marki.andras@a1ingatlan.hu

+36 30 645 7313

Karaszi

Nóra

Ingatlan Tanácsadó

Angol, Magyar

A szépségiparból érkeztem. Sminkesként és stylistként dolgoztam. A szakmámban megtanultam,hogy semmi nem lehetetlen. Ezt a motivációt hozom magammal! Ügyfeleimmel személyes jó kapcsolatot alakítok ki annak érdekében, hogy segítsem ingatlan ügyüket a választástól a költözésig. Mivel több házat újítottam fel sikeresen,szívesen adok tanácsot új otthonuk belső kialakításában is.

Ingatlanjaim

karaszi.nora@a1ingatlan.hu

+36 20 970 0455

Bakos

Anna

Ingatlan Tanácsadó

Angol, Magyar

Építőiparban szerzett tapasztalatommal és tervező mérnöki szaktudásommal teljes odaadással azon leszek, hogy Ön elégedett ügyfelem lehessen.Hiszek az őszinteségben mindenek felett, becsületességben, precizitásban.

Ingatlanjaim

bakos.anna@a1ingatlan.hu

+36 30 692 6627

Mayer

Laura

Ingatlan Tanácsadó

Angol, Magyar

Hosszú múltra visszatekintő értékesítési tapasztalatomat felhasználva minden igyekezetemmel azon vagyok, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsam és hiszem, hogy a megfelelő kommunikáció rejti a siker kulcsát. Ha álmai otthonát kívánja megvásárolni, avagy korábbi ingatlanát értékesítené, biztosan találunk rá megoldást.

Ingatlanjaim

mayer.laura@a1ingatlan.hu

+36 20 667 7123

Látogasson el
irodánkba

Cím

1052 Budapest Petőfi Sándor 20


Email

iroda@a1ingatlan.hu


Telefon

+36 1 200 2580 +36 30 660 0001

Látogasson el
irodánkba

Cím

1061 Budapest Dalszínház 10


Email

iroda@a1ingatlan.hu


Telefon

+36 1 411 2084 +36 30 468 9214

További információk az A1 Ingatlanról

Üdvözöljük

Miben segíthetünk?

Üzenjen nekünk