English
Eladó 81m2-es öröklakás a Párizsi utca-Váci utca sarkán!

V.Kerület

142.000.000 Ft

1.753.086 Ft / m2

2.5

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

81

Négyzetméter

Eladó 81m2-es öröklakás a Párizsi utca-Váci utca sarkán!

V.Kerület

Térkép megjelenítése

142.000.000 Ft

2.5

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

81

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
3
Négyzetméter ár :
1.753.086 Ft / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Jó állapot
Épület állapota kívül:
Felújított
Épület állapota belül:
Felújított
Tájolás:
Nyugat
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

Eladó az V. kerület legfrekventáltabb részén, a Párizsi utcában egy 81m2-es, nappali+1,5 szobás öröklakás kilátással a Párizsi utcára és a Váci utcára.

A lakás 81m2-es. Előszoba, konyha, fürdőszoba, WC, hall, nappali, háloszoba helyiségekből áll. A nappali és a háloszoba ablakai (3db) utcai nézetűek.

Az ingatlan egy gyönyörű polgári épület 3. emeletén található. Szép, felújított lift található az épületben.

A lakás jó állapotban van, alaprajzának köszönhetően könnyen kialakítható még egy háloszoba és egy amerikai konyhás nappali.

Új cirkó kazán adja a fűtést, aminek havi költsége nagyon kedvező.

A bútorok megegyezés tárgyát képezik.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, várom szíves megkeresését a további információkkal kapcsolatban.

Felszereltség

Ablak a konyhában
Bútorozott
Cirkó Fűtés
Előszoba
Legfelső emelet
Tehermentes
Zuhany

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.