International service
Andrássy úton 4 lakás egy helyrajzi számon egyben eladó

VI.Kerület , Belső-Terézváros

770.000.000 HUF

1.574.642 / m2 HUF

10.5

Szobák

hálószoba

10.5

Hálószoba

m2

489

Négyzetméter

Andrássy úton 4 lakás egy helyrajzi számon egyben eladó

VI.Kerület , Belső-Terézváros

Térkép megjelenítése

770.000.000 HUF

10.5

Szobák

hálószoba

10.5

Hálószoba

489

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
4
Emelet:
2
Négyzetméter ár :
1.574.642 HUF / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Felújítandó
Épület állapota kívül:
Felújított
Tájolás:
Dél-kelet

Ideális

Hosszú Távú Bérlésre

Alapozza meg kényelmesen bevételi forrását egy ingatlankezelő cég bevonásával. Az ingatlanbérbeadási tevékenységünket minden esetben az állapot és elhelyezkedés kínálta lehetőségekre alapozva a lehető legkedvezőbb megtérüléssel végezzük.

Leírás

Andrássy úton , 4 lakás egy helyrajzi számon egyben eladó.

A ház három szintből áll, melynek a két felső szintjén lévő négy lakást kínáljuk értékesítésre.


Az épület a Magyar Állami Operaház oldalán a Nagymező utca mellett helyezkedik el.
Neoreneszánsz stílusban épült 1872 -ben.
A ház kis mérete miatt különleges ritkaság, melyet az épület szépségén túl, a gyönyörű bejárati rész és a különleges vaskapu tesz egyedivé.


Tartozik hozzá egy 61nm tároló tulajdonjoga.

Felszereltség

Cirkó Fűtés

VI.Kerület - Hétköznapi Fényűzés

A hatodik kerület a pesti oldal közepén helyezkedik el. A kerület szíve a híres UNESCO világörökségű Andrássy út, amelyet nagykövetségek, díjnyertes múzeumok és luxuscikk áruházak díszítik. A sugárút a nevezetes Hősök terébe torkollik, mely mögött a vadregényes Városliget található. A környéken történő folyamatos beruházások a város művészeti központjának megújulásának adnak teret. A kerületet szórakozási lehetőségeit gazdagítja az Opera, a Budapest Broadway és a Nagymező utca éttermei, koktélbárjai és színházai. Néhány háztömbnyivel arrébb a Gustave Eiffel által tervezett Nyugati vasútállomás emelkedik ki a nyüzsgő, városi környéken.

A
Hangulat

Mindennek a közepén, Budapest szívében

Mire számíthatunk

Kulturális központ, történelmi látványosságok, kortárs művészetek és gasztro élmények tárháza. A város szíve mindig lüktetésben van. Egy tartalmas délután a múzeumokban, egy kellemes, vásárlással egybekötött séta, vagy akár egy izgalmas este az Operában vagy egy színházban, mindig van mit felfedezni.

Mire ne számítsunk

A zöld övezetek és csendes utcák nem a kerület jellegzetességei. A kerület fő utcái és terei a nap összes szakaszában majdhogynem tele vannak, míg a kiesőbb utcákban olykor egy lélek sem jár. Környék és utca válogatja a kerület dinamikáját.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.