English
AirBnB-s lakás az Eszterház Társasházban

VII.Kerület

135.000.000 Ft

1.776.316 Ft / m2

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

76

Négyzetméter

AirBnB-s lakás az Eszterház Társasházban

VII.Kerület

Térkép megjelenítése

135.000.000 Ft

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

76

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
4
Négyzetméter ár :
1.776.316 Ft / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
37.000 HUF
Kilátás:
Udvari
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Újszerű
Épület állapota belül:
Újszerű
Tájolás:
Dél-kelet
Belmagasság:
3 m feletti

Ideális

Rövid Távú Bérlésre

Alapozza meg kényelmesen bevételi forrását egy ingatlankezelő cég bevonásával. Az ingatlanbérbeadási tevékenységünket minden esetben az állapot és elhelyezkedés kínálta lehetőségekre alapozva a lehető legkedvezőbb megtérüléssel végezzük.

Leírás

Eladó, a VII. kerületben, a Gozsdu udvar szomszédságában, az 2005-2007 között felépült Eszterházban egy 4. emeleti, nappali + 2 szobás, illetve két illemhelyiséggel és egy fürdővel, valamint nagy, belső erkéllyel rendelkező, gépesített, bútorozott AirBnb-s lakás.

A lakáshoz tartozik egy garázs is.


A társasház lábánál üzlethelyiségek és vendéglátóegységek találhatók. Érdekesség, hogy a társasház geometrikus fűtés-hűtéssel rendelkezik.

A lakás AirBnB engedélyes, jelenleg is folyik az üzemeltetése. 

Szórakozásban itt nincs hiány, ugyanis Budapest belvárosában található az ingatlan, a Gozsdu udvar szomszédságában, amely a főváros egyik legdinamikusabban fejlődő központja, ami összeköti a szórakozást, a gasztronómiát és a kultúrát.

Befektetőknek, a szórakozás, valamint a kultúra szerelmeseinek, illetve annak, aki részese akar lenni Budapest mindennapi pezsgésében, ideális választás! 

Felszereltség

Amerikai konyhás
Bútorozott
Előszoba
Erkély
Légkondicionáló
Parkolóhely
Tehermentes
Garázs

VII.Kerület

Az elmúlt évtizedben nagy átalakulásokon ment keresztül a hetedik kerület. A bohém káoszból igazi pulzáló, kortárs kerületté, a társasági élet központjává alakult, telis tele új hullámos kávézókkal és éttermekkel, butik koktélbárokkal és szórakozóhelyekkel, valamint design üzletekkel. A kerület népszerűségét a romkocsmák egyedülálló hangulata és a zsidó kultúra jellegzetességei határozta meg, ami mára kiegészült modern nyugat-európai stílusjegyek. Az viszont kétségtelen, hogy a kerület zamatát a színes Szimpla Kert bohémiája és a zsidó gasztro-kertek - mint a Kőleves és a Mazel Tov - hangulata adja. A szórakozni vágyók számára a legnépszerűbb lokációk a Gozsdu Udvar és a Király utca, de kerület teljes területén belefuthatunk izgalmas találkozási pontokba. Nem titok, hogy a nyüzsgő hetedikben a legnagyobb a népsűrűség, így garantált az energikus városi hangulat.

A
Hangulat

Eklektikus, művészi, a budapesti szórakozás origója, mely városrész messze a legnépszerűbb a turisták számára.

Mire számíthatunk

Zene, szórakozás, éttermek, bárok, butikok és design boltok sora a kerület összes szegletében. Szinte garantált, hogy a hét bármely napján találunk valamilyen izgalmas programot. A hetedik kánaán azok számára, akik a legtöbbet akarják kihozni az igazi Budapesti éjszakai életből.

Mire ne számítsunk

A romkocsma kult és a dzsentrifikáció kiszorította az autentikusabb alternatív és underground helyeket a kerületből a VIII. vagy IX. kerületbe. A kerület folyamatos nyüzsgésben van az idelátogató túristák és szórakozni vágyók által, így nem a legideálisabb választás a csendes és nyugodt környékre vágyódó családok számára.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.