English
Bethlen Gábor téren nappali 1 hálós jó állapotú csendes

VII.Kerület , Külső-Erzsébetváros

74.000.000 Ft

1.213.115 Ft / m2

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

61

Négyzetméter

Bethlen Gábor téren nappali 1 hálós jó állapotú csendes

VII.Kerület , Külső-Erzsébetváros

Térkép megjelenítése

74.000.000 Ft

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

61

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
2
Négyzetméter ár :
1.213.115 Ft / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Udvari
Lakás állapota:
Jó állapot
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Dél-kelet
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

Bethlen Gábor téren, az Állatorvosi Egyetem szomszédságában kínálok megvételre egy 61 nm-es, jó állapotú, nappali egy hálós, de könnyedén nappali 2 hálóssá alakítható lakást jó állapotú klasszikus, tégla házban.

Az ingatlannak egy tulajdonosa van és tehermentes, tiszta a tulajdoni lapja.

A cirkó kazán 1.5 éve lett cserélve, ami a fűtést és a meleg vizet is szolgáltatja radiátorokkal. A belmagasság 3 méter, gyönyörű felcsiszolt, lakkozott faparketta díszíti a két szobát.

A fekvése délkeleti, a konyhát, Wc-t, fürdőszobát is lehet a lichthofon keresztül szellőztetni. Régi, de jól szigetelő, dupla fa ablakok vannak a lakásban.

Új villanysütő lett elhelyezve a konyhában, emellett gáz főzőlap van. A külön elhelyezkedő wc-ben a wc kagyló is új. A fürdőszoba kádas.

Kiváló infrastruktúra, tömegközlekedés jellemzi az ingatlant, akár befektetőknek is kiváló választás a kiadhatóság szempontjából.

Ha felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal a további részletekért!

Felszereltség

Cirkó Fűtés

VII.Kerület

Az elmúlt évtizedben nagy átalakulásokon ment keresztül a hetedik kerület. A bohém káoszból igazi pulzáló, kortárs kerületté, a társasági élet központjává alakult, telis tele új hullámos kávézókkal és éttermekkel, butik koktélbárokkal és szórakozóhelyekkel, valamint design üzletekkel. A kerület népszerűségét a romkocsmák egyedülálló hangulata és a zsidó kultúra jellegzetességei határozta meg, ami mára kiegészült modern nyugat-európai stílusjegyek. Az viszont kétségtelen, hogy a kerület zamatát a színes Szimpla Kert bohémiája és a zsidó gasztro-kertek - mint a Kőleves és a Mazel Tov - hangulata adja. A szórakozni vágyók számára a legnépszerűbb lokációk a Gozsdu Udvar és a Király utca, de kerület teljes területén belefuthatunk izgalmas találkozási pontokba. Nem titok, hogy a nyüzsgő hetedikben a legnagyobb a népsűrűség, így garantált az energikus városi hangulat.

A
Hangulat

Eklektikus, művészi, a budapesti szórakozás origója, mely városrész messze a legnépszerűbb a turisták számára.

Mire számíthatunk

Zene, szórakozás, éttermek, bárok, butikok és design boltok sora a kerület összes szegletében. Szinte garantált, hogy a hét bármely napján találunk valamilyen izgalmas programot. A hetedik kánaán azok számára, akik a legtöbbet akarják kihozni az igazi Budapesti éjszakai életből.

Mire ne számítsunk

A romkocsma kult és a dzsentrifikáció kiszorította az autentikusabb alternatív és underground helyeket a kerületből a VIII. vagy IX. kerületbe. A kerület folyamatos nyüzsgésben van az idelátogató túristák és szórakozni vágyók által, így nem a legideálisabb választás a csendes és nyugodt környékre vágyódó családok számára.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.