English
Elegáns Városligeti lakás eladó

VII.Kerület , Külső-Erzsébetváros

116.000.000 Ft

1.450.000 Ft / m2

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

80

Négyzetméter

Elegáns Városligeti lakás eladó

VII.Kerület , Külső-Erzsébetváros

Térkép megjelenítése

116.000.000 Ft

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

80

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
3
Emelet:
1
Négyzetméter ár :
1.450.000 Ft / m2
Lift:
Nincs
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Közepes állapot
Épület állapota belül:
Közepes állapot
Tájolás:
Észak-kelet
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

 A VÁROSLIGET KÖZVETLEN KÖZELÉBEN 🌳

A1 Ingatlan Kínálatábó eladó egy kiváló belső elrendezésű, prémium minőségben felújított, bútorozott, gépesített, légkondicionált, riasztóval ellátott, nappali + 2 hálószobás, két fürdőszobás, 80 nm-es, első emeleti lakás. 

 

🌟 A lakás bútorozottan – a dekoráció kivételével – kerül értékesítésre. A minőségi, egyedi tervezésű, teljes felszereltségű német konyha, méretre rendelt német gardróbok és bútorok mind a lakás tartozékai most kedvezményes áron 6 millió forint értékben.

 

🏡 A LAKÁS JELLEMZŐI:

  • Teljeskörű felújítás: új páncél biztonsági ajtó, új nyílászárók, vadonatúj gáz-, villany- és vízvezetékek kerültek kiépítésre.
  • Energiatakarékos LED lámpák és rejtett világítás, minőségi burkolatok, új kéménybélelés, új gazdaságos kondenzációs gázkazán, új fűtésrendszer - radiátor + padlófűtés + hűtő-fűtő klíma, elektromos kandalló 2 fokozattal, új mérőórák, új radiátorok - kerültek beépítésre/beszerelésre.
  • Internet és kábeltévé csatlakozás minden szobában és konyhában.
  • A szobák melegburkolatot; az előtér- étkező- konyha és a fürdőszobák, magas minőségű, elegáns, hidegburkolatot kapott.
  • A lakás biztonságát riasztó berendezés védi, továbbá a lakás komfortérzetét és kényelmét 2 db hűtő-fűtő klímaberendezés növeli.
  • Teljes felszereltségű, gépesített minőségi német konyha és étkező (gránit mosogató, sütő, mikró, tűzhely, mosogatógép, szabadba vezetett és szűrővel is használható páraelszívó, hűtő- és fagyasztószekrény).
  • A nappaliban egyedi méretre rendelt sarokkanapé ágyfunkcióval, ágyneműtartóval.
  • A hálószoba elegáns franciaágy ágyneműtartóval és szintén német gardróbszekrénnyel.
  • A kisebb szoba ugyancsak minőségi, modern német gardróbszekrénnyel kanapé ágyfunkcióval.
  • Mindhárom szoba külön bejárattal rendelkezik.
  • Két fürdőszoba került kialakításra, egyik kádas, másik zuhanyzós, mindkettő WC-vel. Harmadik WC is kialakításra került kézmosóval.
  • Az ablakok motoros nyitásúak a kényelem érdekében.
  • Egyedi gipszkarton párkányok és álmennyezetek energiatakarékos rejtett LED-szalag világítással és spotlámpákkal.
  •  

🚗 Az utcán ingyenes parkolási lehetőség a bejelentett lakosok számára. Tömegközlekedés kiváló.

 

💼 Befektetőknek kihagyhatatlan lehetőség az A1 ingatlanok kínálatából!

Felszereltség

Cirkó Fűtés
Fürdőkád
Légkondicionáló
Tehermentes
Zuhany

VII.Kerület

Az elmúlt évtizedben nagy átalakulásokon ment keresztül a hetedik kerület. A bohém káoszból igazi pulzáló, kortárs kerületté, a társasági élet központjává alakult, telis tele új hullámos kávézókkal és éttermekkel, butik koktélbárokkal és szórakozóhelyekkel, valamint design üzletekkel. A kerület népszerűségét a romkocsmák egyedülálló hangulata és a zsidó kultúra jellegzetességei határozta meg, ami mára kiegészült modern nyugat-európai stílusjegyek. Az viszont kétségtelen, hogy a kerület zamatát a színes Szimpla Kert bohémiája és a zsidó gasztro-kertek - mint a Kőleves és a Mazel Tov - hangulata adja. A szórakozni vágyók számára a legnépszerűbb lokációk a Gozsdu Udvar és a Király utca, de kerület teljes területén belefuthatunk izgalmas találkozási pontokba. Nem titok, hogy a nyüzsgő hetedikben a legnagyobb a népsűrűség, így garantált az energikus városi hangulat.

A
Hangulat

Eklektikus, művészi, a budapesti szórakozás origója, mely városrész messze a legnépszerűbb a turisták számára.

Mire számíthatunk

Zene, szórakozás, éttermek, bárok, butikok és design boltok sora a kerület összes szegletében. Szinte garantált, hogy a hét bármely napján találunk valamilyen izgalmas programot. A hetedik kánaán azok számára, akik a legtöbbet akarják kihozni az igazi Budapesti éjszakai életből.

Mire ne számítsunk

A romkocsma kult és a dzsentrifikáció kiszorította az autentikusabb alternatív és underground helyeket a kerületből a VIII. vagy IX. kerületbe. A kerület folyamatos nyüzsgésben van az idelátogató túristák és szórakozni vágyók által, így nem a legideálisabb választás a csendes és nyugodt környékre vágyódó családok számára.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.