English
Luxus VINTAGE lakás eladó a New York Palace közelében!

VII.Kerület

299.000.000 Ft

1.708.571 Ft / m2

4.5

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

m2

175

Négyzetméter

Luxus VINTAGE lakás eladó a New York Palace közelében!

VII.Kerület

Térkép megjelenítése

299.000.000 Ft

4.5

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

175

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
3
Emelet:
3
Négyzetméter ár :
1.708.571 Ft / m2
Lift:
Nincs
Általános költségek:
27.000 HUF
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Luxus
Épület állapota kívül:
Felújított
Épület állapota belül:
Felújított
Tájolás:
Dél-kelet
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

 

FOR ENGLISH PLEASE SCROLL DOWN!

Eladásra kínálok a New York Palace és a Rózsák tere közelében, a Dohány utcában egy luxus módon felújított, vintage szalon lakást teljes berendezéssel, designer bútorokkal, gépészettel együtt, melynek belsőépítészeti megálmodója a híres, Gikovski Snezana.

A lakás különlegessége, hogy közel 4m-es belmagassággal rendelkezik. Sarok lakás és 3. emeleti, melynek köszönhetően rendkívül fényes.

Tulajdoni lapon 173 m2, a valóságban 175 m2. A lakás 10 helyiségből áll: 1 nagy nappali, 1 nagy konyha-étkezős nappali, 2 db nappali méretű hálószoba, 1 kis hálószoba, 1 nagy előszoba, 3 db fürdőszoba (összesen 1 káddal, 3 zuhanykabinnal, 3 wc-vel), 1 mosóhelyiség.

Egy kuriózum lakás, polgári, klasszikus miliő.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését várom szíves megkeresését!
 

 

----------------------------

 

I am offering for sale a luxuriously renovated, vintage salon apartment in Dohány utca, near the New York Palace and Rózsák Square, with full equipment, designer furniture, and mechanical engineering, the interior designer of which is the famous Snezana Gikovski.

The special feature of the apartment is that it has an interior height of nearly 4m. Corner apartment and 3rd floor, thanks to which it is extremely bright.

173 sqm on the property sheet, 175 sqm in reality. The apartment consists of 10 rooms: 1 large living room, 1 large kitchen-dining room, 2 living room-sized bedrooms, 1 small bedroom, 1 large hallway, 3 bathrooms (in total with 1 bathtub, 3 shower cabins, 3 toilets), 1 laundry room .

A curious apartment, bourgeois, classic milieu.

Feel free to contact me for more information!

Felszereltség

Ablak a konyhában
Bútorozott
Cirkó Fűtés
Elektromos Redőny
Legfelső emelet
Légkondicionáló
Parkolóhely

VII.Kerület

Az elmúlt évtizedben nagy átalakulásokon ment keresztül a hetedik kerület. A bohém káoszból igazi pulzáló, kortárs kerületté, a társasági élet központjává alakult, telis tele új hullámos kávézókkal és éttermekkel, butik koktélbárokkal és szórakozóhelyekkel, valamint design üzletekkel. A kerület népszerűségét a romkocsmák egyedülálló hangulata és a zsidó kultúra jellegzetességei határozta meg, ami mára kiegészült modern nyugat-európai stílusjegyek. Az viszont kétségtelen, hogy a kerület zamatát a színes Szimpla Kert bohémiája és a zsidó gasztro-kertek - mint a Kőleves és a Mazel Tov - hangulata adja. A szórakozni vágyók számára a legnépszerűbb lokációk a Gozsdu Udvar és a Király utca, de kerület teljes területén belefuthatunk izgalmas találkozási pontokba. Nem titok, hogy a nyüzsgő hetedikben a legnagyobb a népsűrűség, így garantált az energikus városi hangulat.

A
Hangulat

Eklektikus, művészi, a budapesti szórakozás origója, mely városrész messze a legnépszerűbb a turisták számára.

Mire számíthatunk

Zene, szórakozás, éttermek, bárok, butikok és design boltok sora a kerület összes szegletében. Szinte garantált, hogy a hét bármely napján találunk valamilyen izgalmas programot. A hetedik kánaán azok számára, akik a legtöbbet akarják kihozni az igazi Budapesti éjszakai életből.

Mire ne számítsunk

A romkocsma kult és a dzsentrifikáció kiszorította az autentikusabb alternatív és underground helyeket a kerületből a VIII. vagy IX. kerületbe. A kerület folyamatos nyüzsgésben van az idelátogató túristák és szórakozni vágyók által, így nem a legideálisabb választás a csendes és nyugodt környékre vágyódó családok számára.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.