English
Bazilikánál erkélyes, 85 nm-es, nappali 2 hálós 2 fürdős luxuslakás kiadó

VI.Kerület , Belső-Terézváros

2.400

28 / m2

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

85

Négyzetméter

Bazilikánál erkélyes, 85 nm-es, nappali 2 hálós 2 fürdős luxuslakás kiadó

VI.Kerület , Belső-Terézváros

Térkép megjelenítése

2.400

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

85

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
6
Négyzetméter ár :
28 / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Luxus
Épület állapota kívül:
Felújított
Épület állapota belül:
Felújított
Tájolás:
Nyugat
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

Bazilikánál erkélyes, 85 nm-es, nappali 2 hálós 2 fürdős luxuslakás kiadó 4 nm erkéllyel és panorámával a Bazilikára 2400 euro/hó + rezsiért gyönyörű, kiváló állapotú, liftes Bauhaus házban.

 

Felszereltség

Központi Fűtés

VI.Kerület

A hatodik kerület a pesti oldal közepén helyezkedik el. A kerület szíve a híres UNESCO világörökségű Andrássy út, amelyet nagykövetségek, díjnyertes múzeumok és luxuscikk áruházak díszítik. A sugárút a nevezetes Hősök terébe torkollik, mely mögött a vadregényes Városliget található. A környéken történő folyamatos beruházások a város művészeti központjának megújulásának adnak teret. A kerületet szórakozási lehetőségeit gazdagítja az Opera, a Budapest Broadway és a Nagymező utca éttermei, koktélbárjai és színházai. Néhány háztömbnyivel arrébb a Gustave Eiffel által tervezett Nyugati vasútállomás emelkedik ki a nyüzsgő, városi környéken.

A
Hangulat

Mindennek a közepén, Budapest szívében

Mire számíthatunk

Kulturális központ, történelmi látványosságok, kortárs művészetek és gasztro élmények tárháza. A város szíve mindig lüktetésben van. Egy tartalmas délután a múzeumokban, egy kellemes, vásárlással egybekötött séta, vagy akár egy izgalmas este az Operában vagy egy színházban, mindig van mit felfedezni.

Mire ne számítsunk

A zöld övezetek és csendes utcák nem a kerület jellegzetességei. A kerület fő utcái és terei a nap összes szakaszában majdhogynem tele vannak, míg a kiesőbb utcákban olykor egy lélek sem jár. Környék és utca válogatja a kerület dinamikáját.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.