English
Ó utcában, újszerű, 57 nm-es 1 hálószobás, erkélyes lakás

VI.Kerület , Belső-Terézváros

225.000

3.947 / m2

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

57

Négyzetméter

Ó utcában, újszerű, 57 nm-es 1 hálószobás, erkélyes lakás

VI.Kerület , Belső-Terézváros

Térkép megjelenítése

225.000

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

57

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
3
Négyzetméter ár :
3.947 / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Kert
Lakás állapota:
Újszerű
Épület állapota kívül:
Újszerű
Épület állapota belül:
Újszerű
Tájolás:
Észak-nyugat
Belmagasság:
3 m alatti

Leírás

Eladó Az Operaházhoz közel az Ó utca 24-26 szám közkedvelt épületében egy 3. emeleti, belső kertre néző, nagy erkélyes jó állapotú, 2 szobás lakás.

Az ingatlanhoz tartozik egy garázs is.

Felszereltség

Erkély
Garázs
Központi Fűtés

VI.Kerület

A hatodik kerület a pesti oldal közepén helyezkedik el. A kerület szíve a híres UNESCO világörökségű Andrássy út, amelyet nagykövetségek, díjnyertes múzeumok és luxuscikk áruházak díszítik. A sugárút a nevezetes Hősök terébe torkollik, mely mögött a vadregényes Városliget található. A környéken történő folyamatos beruházások a város művészeti központjának megújulásának adnak teret. A kerületet szórakozási lehetőségeit gazdagítja az Opera, a Budapest Broadway és a Nagymező utca éttermei, koktélbárjai és színházai. Néhány háztömbnyivel arrébb a Gustave Eiffel által tervezett Nyugati vasútállomás emelkedik ki a nyüzsgő, városi környéken.

A
Hangulat

Mindennek a közepén, Budapest szívében

Mire számíthatunk

Kulturális központ, történelmi látványosságok, kortárs művészetek és gasztro élmények tárháza. A város szíve mindig lüktetésben van. Egy tartalmas délután a múzeumokban, egy kellemes, vásárlással egybekötött séta, vagy akár egy izgalmas este az Operában vagy egy színházban, mindig van mit felfedezni.

Mire ne számítsunk

A zöld övezetek és csendes utcák nem a kerület jellegzetességei. A kerület fő utcái és terei a nap összes szakaszában majdhogynem tele vannak, míg a kiesőbb utcákban olykor egy lélek sem jár. Környék és utca válogatja a kerület dinamikáját.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.