English
Veres Pálné utcában eladó egy 3 szobás teraszos, világos lakás

V.Kerület

270.000.000 Ft

2.000.000 Ft / m2

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

135

Négyzetméter

Veres Pálné utcában eladó egy 3 szobás teraszos, világos lakás

V.Kerület

Térkép megjelenítése

270.000.000 Ft

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

135

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
2
Négyzetméter ár :
2.000.000 Ft / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
65.000 HUF (Vízzel)
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Felújított
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Dél

Leírás

Kivételes lehetőség!

 

5. kerület egyik legkedveltebb utcájában eladó egy magas minőségben, frissen felújított, 2. emeleti, erkélyes, duplakomfortos, polgári luxus lakás.

A lakás minden helysége, világos, ablakos, 2 külön nyíló hálószobája van, tágas nappali + étkező, két fürdőszoba, 2 mellékhelység és 2 gardrób/mosókonyha helység.

Belmagasság: 3,8 m

A felújítás során - ami a teljes villamoshálózatot, és a teljes fűtésrendszert érintette-  különösen figyeltek rá, hogy minden a lehető legjobb minőségben kerüljön beépítésre.

Padlófűtés lett kiépítve, ami Bosch kondenzációs gázkazánnal működik. A lakást hűtő/fűtő légkondival felszerelték. Mindkét eszköz wifivel távolról vezérelhető.

A nyílászárókat hő- és hangszigetelt, 3 rétegű Thermoplan üvegezéssel újították fel illetve szúnyoghálóval és elektromos redőnnyel látták el.

Igazi tölgyfából készült a minőségi parketta.

 A lakás stílusa ötvözi a modern kor kényelmét a régi nagypolgári hangulattal.

A fürdőszobákra az elegáns, minimalista stílus jellemző minőségi burkolatokkal, Auralum szaniterekkel, hangulatvilágítással.

Riasztó és kaputelefon rendszer lett beépítve.

Igény szerint a képeken látható egyedi bútorok megegyezés tárgyát képezik, ahogy a  kortárs műalkotások és a felújított eredeti bauhaus lámpák is.

A lakás tehermentes, jogilag rendezett, azonnal költözhető!

A liftes ház eredetileg az 1838-ban alapított szerb kollégium épülete volt.

Pár éve a ház homlokzata visszakapta gyönyörű, eredeti stílusát.
Infrastruktúrája kiváló, közelben minden megtalálható, iskolák, egyetemek, boltok, parkok, futópálya, kutyasétáltató, kávéházak, éttermek, cukrászdák emelik a környék értékét.

A környező utcák méltán híresek a teraszos reggelizős, kávézós helyeiről.

Közlekedése is kiváló, 2 perc sétára metró, buszok.

A lakás ideális választás azok részére, akik exkluzív, modern otthont keresnek.

Jöjjön el és nézze meg személyesen akár hétvégén is!
 

Felszereltség

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.