English
Önálló épület eladó 68 szobás hotel fejlesztésére

V.Kerület , Lipótváros

6.000.000

1.818 / m2

15

Szobák

hálószoba

15

Hálószoba

m2

3301

Négyzetméter

Önálló épület eladó 68 szobás hotel fejlesztésére

V.Kerület , Lipótváros

Térkép megjelenítése

6.000.000

15

Szobák

hálószoba

15

Hálószoba

3301

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
6
Emelet:
Négyszintes ház
Négyzetméter ár :
1.818 / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Utcai
Ingatlan állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Felújított
Épület állapota belül:
Felújított
Tájolás:
Észak
Telekterület:
607 Négyzetméter

Leírás

Eladó Budapest belvárosának frekventált részén, a Parlament közelében található lakóépület.

Az önálló épület 68 szobás hotel fejlesztésére alkalmas, a meglévő épületszerkezetek és meghatározó arculati elemek megtartásával, felújításával.

A lakóház belvárosi belső udvaros és függőfolyosós kialakítású, egy főlépcsőházzal (kétkarú főlépcső) és egy melléklépcsőházzal (húzott karú lépcső).

A földszinten, az I.-II. emeleten 5-5-5 lakás került kialakításra, a III.emeleten pedig 6 lakás található.

1-2 személyes szobák kialakítása 14 és 33 m2 között

 

Irányár: 6.000.000 Euro

Felszereltség

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.