English
Fashion Street 5. kerületi lakás eladó

V.Kerület , Belváros

162.500.000 Ft

2.256.944 Ft / m2

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

72

Négyzetméter

Fashion Street 5. kerületi lakás eladó

V.Kerület , Belváros

Térkép megjelenítése

162.500.000 Ft

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

72

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
4
Négyzetméter ár :
2.256.944 Ft / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Észak-nyugat
Belmagasság:
3 m feletti

Ideális

Hosszú Távú Bérlésre

Alapozza meg kényelmesen bevételi forrását egy ingatlankezelő cég bevonásával. Az ingatlanbérbeadási tevékenységünket minden esetben az állapot és elhelyezkedés kínálta lehetőségekre alapozva a lehető legkedvezőbb megtérüléssel végezzük.

Leírás

Fedezze fel a városi élet csúcsát ebben a lenyűgöző, 71 négyzetméteres művész lakásban, mely a Fashion Street egyik impozáns épületének negyedik emeletén található. Az emeleti elhelyezkedését lift teszi még kényelmesebbé, és az ingatlan egyedi stílust és kényelmet kínál.

A világos és tágas lakás művészien berendezett, egy hálószobával, egy tágas nappalival és egy erkéllyel rendelkezik, ami kellemes kikapcsolódási lehetőséget nyújt. A Észak Nyugati fekvés biztosítja a bőséges természetes fényt egész nap. A lakás légkondicionálóval van felszerelve, így mindig kellemes a klíma rádaásul házközponti fűtéssel is rendelkezik, így a kényelmet és a hangulatot egyaránt garantálja.

Ez a művész lakás tökéletes otthon a pezsgő várost kedvelők és befektetők számára, a Fashion Street híres pezsgő atmoszférájában és a trendi üzletek, kávézók és kulturális látnivalók közelségében. Kiváló befektetési lehetőség hosszú távú kiadásokra a kitűnő elhelyezkedése miatt. 

Felszereltség

Amerikai konyhás
Bútorozott
Erkély
Központi Fűtés
Légkondicionáló
Tehermentes
Zuhany

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.