English
Ráday utcában, PANORÁMÁS,ERKÉLYES, LUXUS LAKÁS teljes berendezéssel együtt eladó

IX.Kerület

175.500.000 Ft

1.907.609 Ft / m2

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

92

Négyzetméter

Ráday utcában, PANORÁMÁS,ERKÉLYES, LUXUS LAKÁS teljes berendezéssel együtt eladó

IX.Kerület

eladva
Térkép megjelenítése

175.500.000 Ft

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

92

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
4
Négyzetméter ár :
1.907.609 Ft / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
38.000 HUF (Fűtéssel és vízzel)
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Luxus
Épület állapota kívül:
Felújított
Épület állapota belül:
Felújított
Tájolás:
Kelet

Ideális

Hosszú Távú Bérlésre

Alapozza meg kényelmesen bevételi forrását egy ingatlankezelő cég bevonásával. Az ingatlanbérbeadási tevékenységünket minden esetben az állapot és elhelyezkedés kínálta lehetőségekre alapozva a lehető legkedvezőbb megtérüléssel végezzük.

Leírás

 

AZONNAL KÖLTÖZHETÔ, PANORÁMÁS, LUXUS LAKÁS teljes berendezéssel együtt eladó.

 

92 nm, nappali+ 2 hálós,+ 5 nm terasz, 4. emeleti, nagyon világos, gyönyörűen felújított, berendezett lakás.

Lakás
Ráday utca alacsonyabb épületeire néz és a Bakáts téri templomra panorámás, kelet-nyugati tájolású. FRISSEN FELÚJÍTOTT ÉS TELJESEN BÚTOROZOTT, ÉPÍTÉSZ-BELSÔÉPÍTÉSZ-LAKBERENDEZÔK ÁLTAL. Nagyvonalú tér kialakításával a 2 hálós és tágas étkezôs-nappalis lakás modern életvitelû, igényes lakóját várja. Inverteres légkondicionáló (hûtô-fôtô), programozható elektromos redôny, 2 rétegû üvegezésû hôszigetelt nyílászárók, mosogatógép, mosó- és szárítógép, elektromos bojler, mozgásérzekelôs, fényerô- és színhômérseklet szabályozható világítás, robot-porszívó és intelligens légtisztító, elektromos konyhai- és fürdô elszívó és biztonsági ajtó került beépítésre. Enteriôrje a jelenleg trendi "urban jungle" stílusban került kialakításra, a belvárosi nyüzsgést kedvelôk télikert szerû idilli környezetét létrehozva temérdek változatos, légtisztító hatású szobanövénnyel, melyhez "japandi", azaz japán-skandináv letisztult vonalvezetésû és természetes anyagokból készült bútorzat társul. Antiallergén tengerifû szônyegek, fa- és bôr felületek mellett karakteres design klasszikusok és impozáns faliképek alkotnak finom eklektikát. Belsôépítészeti megoldásai segítik a rendelkezésre álló tér hatékony hasznosítását, mint a mennyezetig érô gardróbszekrények, vagy a 3,5m magas tolóajtók, melyek a nappali és fôháló közti merész fekete pengefalba rejthetôk teszik szeparálhatóvá az utcára nézô, 55M2-ES FÉNYJÁRTA EGYLÉGTERET, egy tv alatti bio-ethanol kandallóval és kortárs fehér csillárokkal.

 

Lokáció
Belvárosi SÉTÁLÓ ÖVEZETBEN, hangulatos teraszos éttermek, kávézók, mûvészeti galériák, dunapart, Bálna és a Vásárcsarnok szomszédságában, a Ráday utcára és a frissen felújított Bakáts tér templomára nézô ERKÉLYES lakás eladó. A forgalomtól elzárt tér csendes és parkosított, a környék bekamerázott, szomszédban az önkormányzat, közelben a kerületi rendôrörs.

Épület
A mûemlékvédett homlokzatú épület és liftje rendszeresen karbantartott. A századforduló építészetében ritkaságnak számító filigrán fémvázas nyílászárók teszik bájossá a lépcsôházát is. A kukákat a belsô udvaron tárolják, pincéje is rendezett. A lakóközösség kisszámú és harmónikus. A lakás fûtése házközponti pár éve modernizált rendszerrel, így KÖZÖSKÖLTSÉGE VÍZZEL ÉS FÛTÉSSEL EGYÜTT is rendkívül kedvezô MINDÖSSZE 30.000FT.

 
 

Felszereltség

Ablak a konyhában
Bútorozott
Erkély
Hűtő
Kaputelefon
Legfelső emelet
Mosogatógép
Mosógép
Okosotthon
Sütő
Tehermentes
Terasz
Zuhany

IX.Kerület

A kilencedik kerület Ferencvárosa megéri a pénzét, a belváros közelsége, jól árazott ingatlanjai és különleges kultúrája igazán remek kombinációt képeznek Budapesten. A kerület fiatalos és lendületes energiát a Budapesti Corvinus és a Semmelweis Egyetemek, a híres Vásárcsarnok és a Nehru Park, megannyi alternatív koncert hall és bár, illetve számos frissen felújított közterületek és épületek biztosítják. A kerület meglévő épületeinek újjáélesztése, az zöldterületek kiterjesztése, valamint a rekreációs tevékenységek - mint zene és művészet, színház, sport és múzeumok - fejlesztései elnyerték a 25 évre szóló rehabilitációs projektet, a 2016-os FIABCI Prix D’Excellence-t.

A
Hangulat

Fiatalos lendület, művészetek és városi energia ötvözete

Mire számíthatunk

Egy folyamatosan megújuló kerület, tele kultúrális közösségi terekkel, s némi zöld területtel. A fiatal hallgatók és kis családok keveredett közössége megfiatalítja a közeli utcák és lakóépületek hangulatát.

Mire ne számítsunk

A lendületes városi nyüzsgés és zaj hozzátartozik a Ferencváros energiájához, ez azonban ízlés és életmód kérdése, hogy ki élvezi ezt, s ki nem. A kerületben található bárok, éttermek, kávézók és kulturális közösségi terek egyedi ötvözete talán mégis csábítóan hat az erre barangolók számára.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.