English
Dunai panorámás luxuslakás a Lechner Ödön fasoron 3 háló 2 fürdő

IX.Kerület , Belső-Ferencváros

235.000.000 Ft

2.155.963 Ft / m2

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

m2

109

Négyzetméter

Dunai panorámás luxuslakás a Lechner Ödön fasoron 3 háló 2 fürdő

IX.Kerület , Belső-Ferencváros

Térkép megjelenítése

235.000.000 Ft

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

109

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
1
Négyzetméter ár :
2.155.963 Ft / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Újszerű
Épület állapota kívül:
Újszerű
Épület állapota belül:
Újszerű
Tájolás:
Dél-nyugat
Belmagasság:
3 m alatti

Leírás

Dunai panorámás első emeleti 3 hálószobás saroklakás eladó a IX. kerületben, a Lechner Ödön fasoron, a Milleniumi Városközpont ékkövének számító Duna-Pest Rezidenciák B épületében. A 109nm-es alapterületű exkluzív lakás belsőépítésszel lett 2023-ban átalakítva, és felújítva.

A 2005-re elkészült épület modern hőszigeteléssel, és központi hűtéssel-fűtéssel rendelkezik. Az épület a Wall Street Journal szponzorálta "Közép-Kelet-Európai Minőségi Díjak" közül megkapta az Év Legjobb Lakóépülete címet. Egy külön életstílus itt lakni, ebben a közösségben. 24 órás portaszolgálat áll a mi és vendégeink rendelkezésére, akikkel (+2 fő vendég) együtt élvezhetjük Budapest egyik neves fürdőjének termálvizét, valamint használhatjuk a jacuzzit, szaunákat, sókamrát, vagy akár edzhetünk a fitneszteremben, vagy 2 squash pálya egyikén vezethetjük le a napi stresszt. Ezen felül rendelkezésünkre áll könyvtárszoba, szivarszoba, közösségi helyiség billiárddal, és mindeközben gyermekeink játszhatnak a lakóparkon belüli 1. emeleti játszótéren.

A lakás amerikai konyhás nappalit kapott, amely hegemóniáját Miele gépek erősítik, ugyanakkor egy bárpult hangulatilag részben szeparálja azt. Amennyiben még több bor tárolására van igényünk, úgy a szintén az emeleten levő közös bortároló helyiség 2 rekeszébe pakolhatunk. A délnyugati fekvésnek és a 89cm-es parapet magasságnak köszönhetően a lakás rendkívül világos és napos. A 3 teljes értékű hálószoba, 2 wc-s fürdőszoba, egy 3. külön wc, valamint egy külön háztartási helyiség (mosó- és szárítógéppel) együtt szolgálja komfortunkat. A belmagasság sztenderd 2,7m a lakóterületen.

E minőségi otthont kifejezetten ajánljuk azoknak az igényes pároknak, vagy családoknak, akik a friss dunai levegő élénkítő hatása mellett a budapesti hidak látványát együtt élveznék szállodai szintű szolgáltatásokkal (akár masszőrhöz is bejelentkezhetnek és személyi edzőt is kaphatnak külön térítés nélkül) és hajlandóak ennek az árát megfizetni, és így egy egymást többnyire ismerő, elit közösséghez szeretnének tartozni.

A képeken látható bútorozottság és több dekorációs elem is az ár részét képezik. Az ingatlanhoz egy elektromos töltővel ellátott teremgarázs beálló is tartozik a -1 szinten (rámpa és egyben valóban lift közeli is egyben), 12 M Ft értékben. Ezen felül, szintén a teremgarázsban 2 zárt tároló helyiség bérleti lehetősége is adott. Az ingatlan per- igény- és tehermentes, sikeres adásvétel után azonnal birtokba vehető. Felmerült kérdés, vagy megtekintési szándék esetén, hétköznap este 9-ig kereshet, illetve hívását hétvégén is várom!

Felszereltség

Fan-coil fűtőrendszer

IX.Kerület

A kilencedik kerület Ferencvárosa megéri a pénzét, a belváros közelsége, jól árazott ingatlanjai és különleges kultúrája igazán remek kombinációt képeznek Budapesten. A kerület fiatalos és lendületes energiát a Budapesti Corvinus és a Semmelweis Egyetemek, a híres Vásárcsarnok és a Nehru Park, megannyi alternatív koncert hall és bár, illetve számos frissen felújított közterületek és épületek biztosítják. A kerület meglévő épületeinek újjáélesztése, az zöldterületek kiterjesztése, valamint a rekreációs tevékenységek - mint zene és művészet, színház, sport és múzeumok - fejlesztései elnyerték a 25 évre szóló rehabilitációs projektet, a 2016-os FIABCI Prix D’Excellence-t.

A
Hangulat

Fiatalos lendület, művészetek és városi energia ötvözete

Mire számíthatunk

Egy folyamatosan megújuló kerület, tele kultúrális közösségi terekkel, s némi zöld területtel. A fiatal hallgatók és kis családok keveredett közössége megfiatalítja a közeli utcák és lakóépületek hangulatát.

Mire ne számítsunk

A lendületes városi nyüzsgés és zaj hozzátartozik a Ferencváros energiájához, ez azonban ízlés és életmód kérdése, hogy ki élvezi ezt, s ki nem. A kerületben található bárok, éttermek, kávézók és kulturális közösségi terek egyedi ötvözete talán mégis csábítóan hat az erre barangolók számára.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.