English
Panorámás Penthouse

IX.Kerület , Középső-Ferencváros Rehabilitációs terület

179.900.000 Ft

1.405.469 Ft / m2

4.5

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

m2

128

Négyzetméter

Panorámás Penthouse

IX.Kerület , Középső-Ferencváros Rehabilitációs terület

Térkép megjelenítése

179.900.000 Ft

4.5

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

128

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
6
Négyzetméter ár :
1.405.469 Ft / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
40.000 HUF
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Újszerű
Épület állapota kívül:
Újszerű
Épület állapota belül:
Újszerű
Tájolás:
Dél-nyugat
Belmagasság:
3 m alatti

Leírás

Panorámás Penthouse


A IX.kerület frekventált, részén, 2007-ben épített, tökéletes állapotú, rendszeresen karbantartott házban, eladó egy 6. emeleti 128m2-es panorámás, kiváló elosztású lakás, garázzsal, tárolóval.

Legfelső emeleti, amerikai konyhával és nappalival ,3 hálószobával, 2 fürdőszobával,gardróbszobával, beépített klímával és redőnnyel rendelkezik.

1 autóbeállóhely és 2 tároló része a vételárnak.

Tulajdoni lapon 128m2-es 4+1 félszobás, + 2 nagy terasz (90m2)

Lokációjából adódóan kiváló közlekedéssel rendelkezik, 4/6-os villamos ,M3 metró pár perc sétára találhatóak.

Felszereltség

Garázs
Központi Fűtés
Terasz

IX.Kerület

A kilencedik kerület Ferencvárosa megéri a pénzét, a belváros közelsége, jól árazott ingatlanjai és különleges kultúrája igazán remek kombinációt képeznek Budapesten. A kerület fiatalos és lendületes energiát a Budapesti Corvinus és a Semmelweis Egyetemek, a híres Vásárcsarnok és a Nehru Park, megannyi alternatív koncert hall és bár, illetve számos frissen felújított közterületek és épületek biztosítják. A kerület meglévő épületeinek újjáélesztése, az zöldterületek kiterjesztése, valamint a rekreációs tevékenységek - mint zene és művészet, színház, sport és múzeumok - fejlesztései elnyerték a 25 évre szóló rehabilitációs projektet, a 2016-os FIABCI Prix D’Excellence-t.

A
Hangulat

Fiatalos lendület, művészetek és városi energia ötvözete

Mire számíthatunk

Egy folyamatosan megújuló kerület, tele kultúrális közösségi terekkel, s némi zöld területtel. A fiatal hallgatók és kis családok keveredett közössége megfiatalítja a közeli utcák és lakóépületek hangulatát.

Mire ne számítsunk

A lendületes városi nyüzsgés és zaj hozzátartozik a Ferencváros energiájához, ez azonban ízlés és életmód kérdése, hogy ki élvezi ezt, s ki nem. A kerületben található bárok, éttermek, kávézók és kulturális közösségi terek egyedi ötvözete talán mégis csábítóan hat az erre barangolók számára.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.