English
Széchenyi rakparton jól alakítható felújítandó lakás

V.Kerület , Belváros

155.000.000 Ft

2.500.000 Ft / m2

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

62

Négyzetméter

Széchenyi rakparton jól alakítható felújítandó lakás

V.Kerület , Belváros

eladva
Térkép megjelenítése

155.000.000 Ft

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

62

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
1
Négyzetméter ár :
2.500.000 Ft / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
28.000 HUF
Kilátás:
Panorámás, Duna
Lakás állapota:
Felújítandó
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Nyugat

Leírás

A Halászbástyával és a Mátyás-templommal szemben  a Lánchíd szomszédságában szép állapotú polgári ház első emeletén, a Széchenyi rakparton kínáljuk eladásra az  ingatlant.

Nappali és egy hálószoba típusú elrendezésének és belmagasságának köszönhetően, kellemes, tágas élettér alakítható ki jelenlegi felújítandó állapotából.

Ablakaiból Budapest egyik legszebb látképe tárul fel.

Felszereltség

Központi Fűtés

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.