English
Szervita térre panorámás, 4 helyrajzi számon lévő, 292 nm alapterületű ingatlan

V.Kerület , Belváros

1.300.000

4.452 / m2

5

Szobák

hálószoba

4

Hálószoba

m2

292

Négyzetméter

Szervita térre panorámás, 4 helyrajzi számon lévő, 292 nm alapterületű ingatlan

V.Kerület , Belváros

Térkép megjelenítése

1.300.000

5

Szobák

hálószoba

4

Hálószoba

292

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
1
Négyzetméter ár :
4.452 / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Jó állapot
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Kelet

Leírás

Szervita térre panorámás, 4 helyrajzi számon (alapterületek: 42m2, 33m2, 74m2, 143m2) lévő, összesen 292 nm-es, 5 szobás ingatlan, 3 utcai szobával eladó.

Jelenleg irodaként funkcionál.

A nagy üvegfelületű nyílászáróknak köszönhetően rendkívül világos.

Irányára: 1.300.000.-EUR

 

Felszereltség

Központi Fűtés

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.