International service
Aulich utca luxuslakás

V.Kerület

613.000.000 HUF

3.670.659 / m2 HUF

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

m2

167

Négyzetméter

Aulich utca luxuslakás

V.Kerület

Térkép megjelenítése

613.000.000 HUF

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

167

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
3
Négyzetméter ár :
3.670.659 HUF / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Felújított
Tájolás:
Dél-kelet
Épület állapota:
Felújított

Leírás

Két irányba, a Batthyány Emlékmécsesre és a Szabadság térre tekintő nyitott panorámával, déli fekvéssel kínáljuk megvételre belvárosi legszebb lakásunkat egy gyönyörű bérpalota harmadik emeletén. A letisztult, tiszta elegancia eklatáns példája ez a különleges ízlésvilággal, nagyon magas minőségben átépített V. kerületi otthon. Grandiózus terek, különleges belső világ az, amely igazán hangulatossá teszi ezt a lakást.
A tulajdonos nem csupán felújította az általa közel három évvel ezelőtt megvásárolt ingatlant, hanem a legmagasabb esztétikai és műszaki elvárásoknak megfelelően a legapróbb részletekig restaurálta az eredeti építészeti értékeket, illetve tett bele igen magas műszaki, technikai apparátust, a legapróbb részletekig ügyelve a minőségre, a letisztult designra és a polgári miliő megtartására. A nappaliba belépve, a grandiózus térérzetnek meleg hangulatot kölcsönöz a 70 nm-es nappali, egy légtérben a konyhával, étkezővel. Minden egyes bútordarab egyedileg vásárolt, minden egyes apró részlete a lakásnak megtervezett, műgonddal kitalált, nagyon igényesen került felújításra. A design-konyha felszerelve a legmodernebb Miele gépekkel kitchen-touch rendszerrel működik. A nappali négy gyönyörű ablakán özönlik a napfény a lakásba, erkélyére kilépve csodás kilátás tárul elénk. A lakás két hálószobája és dolgozószobája, illetve az e szobákhoz tartozó fürdőszobák intimen különülnek el a nappali terétől.
Ebben a lakásban minden egyedi és nagyon magas színvonalat képvisel. Kiemelkedő minőségű fa- és márvány burkolatok, smart home, házimozi, márvány burkolatok, fürdőszobában egyedi csaptelepek, egyedileg gyártott radiátorok, jacuzzi self-cleaning system, vízszűrő rendszer.

Irányár: 1,7M Euro

Felszereltség

V.Kerület - Belvárosi Presztízs

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.