English
Befektetés a Váci utca mellett

V.Kerület , Belváros

189.000.000 Ft

1.536.585 Ft / m2

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

123

Négyzetméter

Befektetés a Váci utca mellett

V.Kerület , Belváros

Térkép megjelenítése

189.000.000 Ft

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

123

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
1
Négyzetméter ár :
1.536.585 Ft / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Utcai
Ingatlan állapota:
Jó állapot
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Észak-kelet
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

 Eladó egy 123nm2-es lakás, nagy belmagassággal a belváros szívében. Az utcafront ablakai a Párizs utcára néznek.

Tágas terek, jelenleg 3 nagy szobával rendelkezik, de könnyen kialakítható, a 4.szoba is. Az épületben lift van. A lakás légkondicionált.

Az ingatlan két különböző utcáról is megközelíthető.

Kiváló befektetési lehetőséget jelent a belvárosi ingatlanok iránt érdeklődőknek, akár saját otthonnak, akár bérbeadásra szánják.

Felszereltség

Cirkó Fűtés
Dupla Bejárat
Előszoba
Fürdőkád
Légkondicionáló
Tehermentes
Zuhany

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.