English
Márvány utcai újépítésű

I.Kerület , Krisztinaváros

86.000.000 Ft

2.097.561 Ft / m2

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

41

Négyzetméter

Márvány utcai újépítésű

I.Kerület , Krisztinaváros

Térkép megjelenítése

86.000.000 Ft

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

41

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
2
Négyzetméter ár :
2.097.561 Ft / m2
Lift:
Nincs
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Jó állapot
Épület állapota kívül:
Újszerű
Épület állapota belül:
Újszerű
Tájolás:
Kelet

Leírás

Márvány utcában kínálok megvételre egy nagyon igényesen, minőségű anyagokkal megépített házban egy tökéletes elosztású lakást.

 

A lakás burkolatai, konyha bútora, fürdőszoba berendezése magas minőségű anyagokkal lett felszerelve és az ár részét képezi.

 

A Társasházban közvetlenül megközelíthető, minden gépkocsifajtára méretezett parkolóhely elérhető.

Felszereltség

Amerikai konyhás
Központi Fűtés
Tehermentes

I.Kerület

Az első kerület a történelmi Buda szíve, központja.A Tabán kanyargós utcáin eljuthatunk az UNESCO világörökség egyik kiemelt helyszínére a Budai Várnegyedbe. A negyed idilli nyugodtsága átszövi az utcákat, ahol gourmet éttermek és ínyenc kávézók sorai fogadják a megpihenni vágyókat. Egy könnyed sétával akár bejárhatjuk a híres Halászbástyát, gyönyörködhetünk a gótikus Szent Mátyás templom esztétikájában, vagy akár ellátogathatunk a Magyar Nemzeti Galériába is. A Dunaparthoz érkezve újabb páratlan látvány fogad miközben a pesti oldal panorámáját élvezve végigjárjuk a Várkert Bazár ösvényeit, ahol további éttermek és teaházak fogadnak. Ez városunk legkisebb kerülete, mégis több mint 200 nevezetességnek ad otthont, megtartva nyugodt és kellemes hangulatát.

A
Hangulat

A főváros egy romantikus szeglete az elmúlt idők koraiból, ahol az építészet eklektikus keveredése a

Mire számíthatunk

Történelmi épületek, lépcsők, járdák és emlékművek végtelen sora, amelyek meglepően hangulatos és modern kerületet alkotnak. Kiemelt zöldövezetei és a város legjobb fitness központjai egyaránt emelik a kerület hírnevét és ingatlanjaik értékét. A szédítő műemlékek, dombok és a gyönyörű dunai hidak garantálják, hogy csodálatos kilátásban sosem lesz hiány.

Mire ne számítsunk

Az első került kellemes otthoni környezetet kínál, azonban gyorséttermekben és szórakozóhelyekben hiányos. Itt a nap lementével az utcák elcsendesednek, míg pesten elindul az éjszakai élet. Szerencse, hogy aki mégis erre vágyik, csak a híd másik oldalára kell eljutnia.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.