English
Budai lakás kilátással

I.Kerület , Krisztinaváros

245.000.000 Ft

2.187.500 Ft / m2

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

112

Négyzetméter

Budai lakás kilátással

I.Kerület , Krisztinaváros

245.000.000 Ft

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

112

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
4
Négyzetméter ár :
2.187.500 Ft / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Kelet

Leírás

Eladásra kínálunk Buda egyik leglátványosabb helyén egy felújított 112nm alapterületű 2 szobás + nappali, 2 fürdőszobás, amerikai konyhás, 4. emeleti, budai várra es a Horváth kertre néző panorámás luxus lakást a Krisztina körúton.

A társasház rendezett, megközelíthető a Gellérthegy utca felöl is, ami parkolás szempontjából is előnyös. A házban található udvar parkosított. Az ingatlan teljeskörű felújításon esett át (elektromos, víz, gáz, fűtés hálózat) új Ariston kondenzációs gáz készülék, új lapradiátor mely egyedi fűtést biztosít a társasháztól különállóan! Az előszoba, konyha, fürdőszobák burkolása kiváló minőségű olasz kerámia,-kő alapanyagokból készült!

A szobák burkolata fa parketta! A fürdőszobák felszerelését Laufen, Hansgrohe termékek biztosítják! A konyhában Bosch gépek kerültek beépítésre! Az előteret a nappalit és a két szobát az új tulajdonos rendezheti be saját ízlése szerint, de készült 3D-s látványterv is mely alapján berendezhető a lakás! Igény esetén profi kivitelező csapatot tudunk biztosítani!
A közlekedése kiváló, része a Budai fonódó villamos hálózatnak (56, 56A), valamint számos busz járat (5, 78, 105) is elérhető a közelben! A lakás közelében található, óvoda, iskola, boltok és éttermek is! Saját tulajdon 1/1, tehermentes, igény szerint azonnal költözhető! 

Felszereltség

Amerikai konyhás
Erkély
Fürdőkád
Konyhasziget
Légkondicionáló
Tehermentes
Zuhany

I.Kerület

Az első kerület a történelmi Buda szíve, központja.A Tabán kanyargós utcáin eljuthatunk az UNESCO világörökség egyik kiemelt helyszínére a Budai Várnegyedbe. A negyed idilli nyugodtsága átszövi az utcákat, ahol gourmet éttermek és ínyenc kávézók sorai fogadják a megpihenni vágyókat. Egy könnyed sétával akár bejárhatjuk a híres Halászbástyát, gyönyörködhetünk a gótikus Szent Mátyás templom esztétikájában, vagy akár ellátogathatunk a Magyar Nemzeti Galériába is. A Dunaparthoz érkezve újabb páratlan látvány fogad miközben a pesti oldal panorámáját élvezve végigjárjuk a Várkert Bazár ösvényeit, ahol további éttermek és teaházak fogadnak. Ez városunk legkisebb kerülete, mégis több mint 200 nevezetességnek ad otthont, megtartva nyugodt és kellemes hangulatát.

A
Hangulat

A főváros egy romantikus szeglete az elmúlt idők koraiból, ahol az építészet eklektikus keveredése a

Mire számíthatunk

Történelmi épületek, lépcsők, járdák és emlékművek végtelen sora, amelyek meglepően hangulatos és modern kerületet alkotnak. Kiemelt zöldövezetei és a város legjobb fitness központjai egyaránt emelik a kerület hírnevét és ingatlanjaik értékét. A szédítő műemlékek, dombok és a gyönyörű dunai hidak garantálják, hogy csodálatos kilátásban sosem lesz hiány.

Mire ne számítsunk

Az első került kellemes otthoni környezetet kínál, azonban gyorséttermekben és szórakozóhelyekben hiányos. Itt a nap lementével az utcák elcsendesednek, míg pesten elindul az éjszakai élet. Szerencse, hogy aki mégis erre vágyik, csak a híd másik oldalára kell eljutnia.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.