English
Magas minőségben felújított lakás zöldövezetben

II. Kerület , Kurucles

259.000.000 Ft

2.642.857 Ft / m2

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

98

Négyzetméter

Magas minőségben felújított lakás zöldövezetben

II. Kerület , Kurucles

259.000.000 Ft

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

98

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
Földszint
Négyzetméter ár :
2.642.857 Ft / m2
Lift:
Nincs
Kilátás:
Utcai, Kert
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Felújított
Épület állapota belül:
Felújított
Tájolás:
Dél-nyugat
Belmagasság:
3 m alatti

Leírás

Tárogató lejtőn, Budapest II. kerület csendes zsákutcájában egy két éve minőségben felújított, egyedi otthon!

A két külön bejáratú lakrészből álló ingatlan egy háromlakásos társasház része, egy 73 m2-es nagyobb lakásból és egy 25 m2-es kis lakásból áll.

Elosztás: Dél-nyugati tájolású amerikai konyhás nappali kijárattal a 41 m2 teraszra, két különnyíló hálószoba (egyikből nyílik egy utcára néző 10 m2-es erkély), előszoba, két fürdőszoba (egyik zuhanyzóval, másik fürdőkáddal).

Az ingatlanhoz tartozik összesen 241 m2 kizárólagos használatú kertrész, 16 m2 pince, egy 50 m2-es békebeli borospince és 19 m2 kocsibeálló - ehhez igény szerint tetőszerkezet kialakítható.

Extrák:

- 3 rétegű üvegezésű Rehau nyílászárók
- esőre automatikusan záródó Umbroll pergola a terasz felett
- Daikin hűtő-fűtő klíma, gépesített konyha
- egyedi beépített bútorok
- távfelügyeletből vezérelhető riasztó és kamera rendszer

A kizárólagos használatú kertben kialakításra került egy 20 m2-es napozóterasz, amelyről az Apáthy-sziklára nyílik csodálatos panoráma.

A lakás tehermentes, azonnal birtokba vehető.

Felszereltség

Amerikai konyhás
Erkély
Kert hozzáférés
Légkondicionáló
Padlófűtés
Raktár
Terasz

II. Kerület

A második kerület Budapest egyik legkeresettebb környéke. A Budai hegyek nyugalma éles váltás a nyüzsgő belvárosi élet és a frekventált első kerülethez képest. A hangulatos kávézók és bárok, a nyüzsgő bevásárlóközpontok és közlekedési csomópontok egészen a Dunától a domboldalig terjednek ki, ahol lassan megérkezünk a gyönyörű történelmi villákka tűzdelt kanyargós, fákkal borított utcákba. A belvárostól mindössze 30 perces autóútra helyezkedik el, egyszerre kellemesen békés mégis megközelíthető környék, így a külföldi nagykövetségek és a város elitjének kedvence.

A
Hangulat

Nyüzsgő utcák és romantikus zöldövezet tökéletes keveréke.

Mire számíthatunk

Ez a kerület mindenki számára tartogat valamit. Csendes környékek, bőséges zöld terület és festői séták. A gyönyörű rezidenciák, a természet közelsége és a hangulatos parkok kényelmes távolságra vannak a belvárosi étkezési és szórakozási lehetőségektől, így mindenki megtalálhatja, amire éppen vágyik.

Mire ne számítsunk

A sétatávolságra elérhető nyüzsgő éttermek és szórakozóhelyek sorai nem a környék jellegzetessége. A budai dombvidéken számos exkluzív étteremre és kávézóra lelhetünk, azonban itt az élet mégis kissé elszigeteltebb, mint a nyüzsgő belvároshoz közelebb fekvő első vagy harmadik kerületekben.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.