English
Újépítésű ikerház Madárhegyen

XI.Kerület , Madárhegy

269.000.000 Ft

1.660.494 Ft / m2

5

Szobák

hálószoba

4

Hálószoba

m2

162

Négyzetméter

Újépítésű ikerház Madárhegyen

XI.Kerület , Madárhegy

269.000.000 Ft

5

Szobák

hálószoba

4

Hálószoba

162

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
Kétszintes ház
Négyzetméter ár :
1.660.494 Ft / m2
Lift:
Nincs
Kilátás:
Panorámás
Ingatlan állapota:
Újépítésű
Épület állapota kívül:
Újépítésű
Épület állapota belül:
Újépítésű
Tájolás:
Dél-nyugat
Telekterület:
300 Négyzetméter
Belmagasság:
3 m alatti

Leírás

XI. Madárhegyen ELADÓ 2 db luxus megjelenésű, újépítésű ikerház!

Az ikerházak Madárhegy felső, délnyugati fekvésű, napfényes oldalának csendes, zöldövezeti utcájában épülnek, újépítésű családi házak szomszédságában. 

A fejlesztés során az 1021 m2- es telken két, egyenként 162 m2 nettó alapterületű, duplakomfortos ikerház megépítésére kerül sor, nagyon magas műszaki tartalommal, exkluzív helyen. A csodálatos Budai - hegyi panorámával rendelkező lakások kialakításuknál fogva önálló családi házként funkcionálnak, délnyugati tájolásuknak köszönhetően pedig rendkívül világosak, naposak.

A nappali + 4 szobás lakások alaprajza letisztult, jól átgondolt, tökéletesen megfelel egy akár 5 fős család számára is.
A földszinten a tágas konyha-étkező-nappali tere + teraszkapcsolat mellett egy kényelmes méretű szoba, egy zuhanyzós fürdő és egy lépcső alatti kamra kapott helyet.
A nappaliból induló lépcsőn juthatunk fel az emeletre, ahol 3 szoba, egy kádas fürdőszoba, egy háztartási- és egy gardrób helyiség található. Két szoba rendelkezik erkéllyel.
A zárt garázs és a felszíni beálló a bejárati szinten van. A lakásokhoz 300 m2-es saját, kizárólagos használatú kert tartozik, mely tökéletes helyszínt biztosít a kikapcsolódáshoz.

A kivitelezés során a legkorszerűbb megoldásokat alkalmazzuk, szem előtt tartva napjaink legnagyobb problémáját, a magas energiaköltségeket:
- minden lakás hűtés- fűtéséről saját, levegő hőszivattyús rendszer gondoskodik
- a hőszivattyúval működtetett felületfűtés (mennyezeti hűtés- fűtés és padlófűtés) által alacsony energiafogyasztás biztosított
- a hő visszanyerős szellőztető rendszer friss levegőt áraszt az otthon minden részébe
- napelemes rendszer előkészítésével épülnek lakásaink, mellyel további megtakarítás érhető el, ha a tulajdonos úgy dönt, hogy telepítetti
- kiváló hőszigeteléssel bíró, 3 rétegű üvegszerkezetes nyílászárók kerülnek beépítésre
- minden lakáshoz saját kert, egy zárt garázs és egy felszíni beálló tartozik

Falazat: Porotherm 30 X Therm falazóblokk, 10 cm vastag grafitos hőszigetelés + Terranova vékonyvakolat, az emeleti záró födémre 25-30 cm-es vastagságban Austrotherm N-200-as hőszigetelés kerül

A közelben minden megtalálható, ami a hétköznapokhoz szükséges: iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség, orvosi rendelő, gyógyszertár, mind néhány percen belül elérhető.
A közlekedés szempontjából is kedvező helyen találhatóak az ingatlanok.
A közelben elhelyezkedő buszmegállók könnyű hozzáférést biztosítanak a tömegközlekedéshez, mellyel könnyen elérhető a belváros, vagy akár a Kelenföldi vasútállomás.

Az újonnan épülő ingatlanok átadása: 2025. tavasz
Céges építkezés, így az összes állami támogatás igénybe vehető.

A konyha és a burkolatok széles választéka lehetővé teszi, hogy a tulajdonos saját egyéniségét és stílusát tükrözze az otthon minden részletében.

Keressen bizalommal egyéb információkkal és műszaki tartalommal kapcsolatban.
 

Felszereltség

Amerikai konyhás
Erkély
Fürdőkád
Hőszivattyús Fűtés
Kert
Légkondicionáló
Mennyezet hűtés-fűtés
Padlófűtés
Parkolóhely
Terasz
A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.