English
Örökpanorámás penthouse lakás, 58 nm-es terasszal a Facsemete utcában

XI.Kerület

252.000.000 Ft

2.470.588 Ft / m2

4.5

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

m2

102

Négyzetméter

Örökpanorámás penthouse lakás, 58 nm-es terasszal a Facsemete utcában

XI.Kerület

Térkép megjelenítése

252.000.000 Ft

4.5

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

102

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
2
Négyzetméter ár :
2.470.588 Ft / m2
Lift:
Nincs
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Újszerű
Épület állapota kívül:
Újszerű
Épület állapota belül:
Újszerű
Tájolás:
Dél-nyugat
Belmagasság:
3 m alatti

Leírás

Nagyteraszos örökpanorámával rendelkező  102nm-es nappali +3 szobás, újszerű Penthouse lakás eladó, Madárhegy egyik legkedveltebb részén.
 
A teljes felső szintet elfoglaló, tágas terekkel rendelkező világos Penthouse lakás egy 2012-ben épült 4 lakásos társasháznak a 2. emeleten található.
 
Az építettők  komoly hangsúlyt fektettek az épület energiahatékonyságára, ezáltal az CC energetikai besorolást kapott, így igen kedvezőek a rezsi költségek.
 
A belső kialakításnál a vizes helységeket kivéve mindenhova eredeti diófa parketta került és a lakás stílusához illeszkedően prémium kategóriás letisztult beépített bútorok, valamint a legmodernebb háztartási gépek kerültek beépítésre. 
 
Az Ingatlan középpontjában a rendkívül világos nappali, konyha  étkező áll, amelyet fatüzelésű kandallóval és bárpultal tetttek igazán hangulatossá. A lakásban 3 hálószoba  és egy 7nm-es gardób lett kialakítva.
 
A teraszok 25 és 33 négyzetméteresek. A nagyobbik terasznál pedig megerősítették az alapzatot, így jakuzzi elhejezésére is alkalmas.
 
Az ingatlanhoz tartozik továbbá 2 beállóhely a ház aljában kialakított teljesen zárt teremgarázsban, valamint egy 12 nm-es tátoló is.

Felszereltség

Ablak a konyhában
Amerikai konyhás
Elektromos Redőny
Előszoba
Fürdőkád
Kaputelefon
Kert
Legfelső emelet
Légkondicionáló
Parkolóhely
Terasz
A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.