English
Eladó 56m2-es, erkélyes öröklakás a Budai Várnegyedben!

I.Kerület

125.000.000 Ft

2.232.143 Ft / m2

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

56

Négyzetméter

Eladó 56m2-es, erkélyes öröklakás a Budai Várnegyedben!

I.Kerület

Térkép megjelenítése

125.000.000 Ft

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

56

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
Földszint
Négyzetméter ár :
2.232.143 Ft / m2
Lift:
Nincs
Kilátás:
Kert
Lakás állapota:
Befejezetlen
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Dél-nyugat
Belmagasság:
3 m alatti

Leírás

Eladásra kínálok az Úri utcában, a Várkertben egy 56 m2-es, nappali + 1 szobás, erkélyes öröklakást!

Az ingatlant elkezdték felújítani, de abbamaradt, mivel elköltözött vidékre a tulajdonos. Jelenlegi állapotra tekintendő az ár.

A lakásban elkészültek az új válaszfalak, új vezetékelés, nyílászárócserék, elektromos redőnyök, klíma kiállás, új bejárati ajtó. A továbbiakat, mint burkolást, beltéri ajtókat, festést, bútorozást az új tulajdonos tudja saját ízlése szerint majd kivitelezni.

Az utca egyik legkülönlegesebb társasházának földszintjén található az ingatlan és a belső kertre néznek ablakai és a 4m2-es loggia is. 

Amennyiben felkeltettem érdeklődését várom szíves megkeresését!

Felszereltség

Elektromos Redőny
Erkély
Központi Fűtés

I.Kerület

Az első kerület a történelmi Buda szíve, központja.A Tabán kanyargós utcáin eljuthatunk az UNESCO világörökség egyik kiemelt helyszínére a Budai Várnegyedbe. A negyed idilli nyugodtsága átszövi az utcákat, ahol gourmet éttermek és ínyenc kávézók sorai fogadják a megpihenni vágyókat. Egy könnyed sétával akár bejárhatjuk a híres Halászbástyát, gyönyörködhetünk a gótikus Szent Mátyás templom esztétikájában, vagy akár ellátogathatunk a Magyar Nemzeti Galériába is. A Dunaparthoz érkezve újabb páratlan látvány fogad miközben a pesti oldal panorámáját élvezve végigjárjuk a Várkert Bazár ösvényeit, ahol további éttermek és teaházak fogadnak. Ez városunk legkisebb kerülete, mégis több mint 200 nevezetességnek ad otthont, megtartva nyugodt és kellemes hangulatát.

A
Hangulat

A főváros egy romantikus szeglete az elmúlt idők koraiból, ahol az építészet eklektikus keveredése a

Mire számíthatunk

Történelmi épületek, lépcsők, járdák és emlékművek végtelen sora, amelyek meglepően hangulatos és modern kerületet alkotnak. Kiemelt zöldövezetei és a város legjobb fitness központjai egyaránt emelik a kerület hírnevét és ingatlanjaik értékét. A szédítő műemlékek, dombok és a gyönyörű dunai hidak garantálják, hogy csodálatos kilátásban sosem lesz hiány.

Mire ne számítsunk

Az első került kellemes otthoni környezetet kínál, azonban gyorséttermekben és szórakozóhelyekben hiányos. Itt a nap lementével az utcák elcsendesednek, míg pesten elindul az éjszakai élet. Szerencse, hogy aki mégis erre vágyik, csak a híd másik oldalára kell eljutnia.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.