English
Sas utcában, Bazilikára rálátással eladó lakás

V.Kerület , Belváros

350.000

6.140 / m2

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

57

Négyzetméter

Sas utcában, Bazilikára rálátással eladó lakás

V.Kerület , Belváros

Térkép megjelenítése

350.000

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

57

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
3
Négyzetméter ár :
6.140 / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Felújított
Tájolás:
Kelet
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

Figyelmébe ajánlok egy gyönyörűen felújított lakást a Bazilika kupolájára nyíló kilátással, amely kiválóan alkalmas Airbnb kiadásra és magas hozamot biztosít.

A társasház homlokzata kifogástalan állapotú, a lift nemrég lett cserélve, és a házban kevés lakó él.

Ha értékálló befektetést keres a Belvárosban, megtalálta.

Felszereltség

Elektromos Fűtés
Légkondicionáló

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.