English
Dunára,Gellért hegyre panorámás, Belgrád rakparti lakás
árcsökkenés

V.Kerület , Belváros

470.000.000 Ft

2.919.255 Ft / m2

5

Szobák

hálószoba

4

Hálószoba

m2

161

Négyzetméter

Dunára,Gellért hegyre panorámás, Belgrád rakparti lakás árcsökkenés

V.Kerület , Belváros

Térkép megjelenítése

470.000.000 Ft

5

Szobák

hálószoba

4

Hálószoba

161

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
3
Emelet:
5
Négyzetméter ár :
2.919.255 Ft / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Duna
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Nyugat
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

EGYEDI LEHETŐSÉG A BELGRÁD RAKPARTON!

Két helyrajzi számon lévő 161 nm-es /94+67 nm/ + 7.5 nm loggiás+12 nm belső erkélyes, nappali+4 hálós, dupla komfortos, jó elosztású, felújított lakás eladó.

Klasszikus polgári, liftes, karbantartott házban lévő ingatlan, csodálatos életérzéssel, lakhatásra, befektetésre,kiadásra is kiváló.
 

 

Felszereltség

Bútorozott
Cirkó Fűtés
Dupla Bejárat
Erkély
Kaputelefon
Légkondicionáló
Mosogatógép
Mosógép
Sütő

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.