English
Andrássy úton luxus lakás

VI.Kerület , Belső-Terézváros

164.900.000 Ft

2.087.342 Ft / m2

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

79

Négyzetméter

Andrássy úton luxus lakás

VI.Kerület , Belső-Terézváros

Térkép megjelenítése

164.900.000 Ft

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

79

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
3
Négyzetméter ár :
2.087.342 Ft / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Dél-kelet
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

Eladó luxuslakás a világörökség részét képező Andrássy úton, liftes házban! A legjobb ár-érték arányú ingatlan jelenleg az utcában! Az ingatlan a III. emeleten helyezkedik el, 79 m2, három szobás (+ 20 m2-es bárpulttal felszerelt étkező konyha), nagyon világos, utcai nézetű.

A lakás nagyon magas minőségű, teljes felújításon esett át, lakberendező tervei alapján: 60.000 Ft/m2 csempe, új és restaurált tölgyfa padló, új hőszigetelt fa nyílászárók réz kilincsekkel, A+++ energiaosztályú hűtő-fűtő, Wi-Fi-s nordic klímák (-30°-ig fűtésre optimalizált), teljesen felszerelt konyha Bosch konyhagépekkel, bárpult konyhaszigettel. A gyönyörű fürdőszobában dupla mosdó, Wi-Fi-s padlófűtés, design wc, Bugnatese beépített zuhany és csaptelepek találhatók. Minden szobában a falakat és a mennyezetet stukkók díszítik.

A lakás lakberendező tervei alapján került berendezésre és egy kortárs művész márványszobrai díszítik. A berendezés a vételáron felüli, további alku tárgyát képezi

 

Felszereltség

Elektromos Fűtés
Konyhasziget
Legfelső emelet
Légkondicionáló
Padlófűtés
Tehermentes
Zuhany

VI.Kerület

A hatodik kerület a pesti oldal közepén helyezkedik el. A kerület szíve a híres UNESCO világörökségű Andrássy út, amelyet nagykövetségek, díjnyertes múzeumok és luxuscikk áruházak díszítik. A sugárút a nevezetes Hősök terébe torkollik, mely mögött a vadregényes Városliget található. A környéken történő folyamatos beruházások a város művészeti központjának megújulásának adnak teret. A kerületet szórakozási lehetőségeit gazdagítja az Opera, a Budapest Broadway és a Nagymező utca éttermei, koktélbárjai és színházai. Néhány háztömbnyivel arrébb a Gustave Eiffel által tervezett Nyugati vasútállomás emelkedik ki a nyüzsgő, városi környéken.

A
Hangulat

Mindennek a közepén, Budapest szívében

Mire számíthatunk

Kulturális központ, történelmi látványosságok, kortárs művészetek és gasztro élmények tárháza. A város szíve mindig lüktetésben van. Egy tartalmas délután a múzeumokban, egy kellemes, vásárlással egybekötött séta, vagy akár egy izgalmas este az Operában vagy egy színházban, mindig van mit felfedezni.

Mire ne számítsunk

A zöld övezetek és csendes utcák nem a kerület jellegzetességei. A kerület fő utcái és terei a nap összes szakaszában majdhogynem tele vannak, míg a kiesőbb utcákban olykor egy lélek sem jár. Környék és utca válogatja a kerület dinamikáját.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.