English
Andrássy úton tetőtéri újépítésű lakások

VI.Kerület , Belső-Terézváros

313.000.000 Ft

2.129.252 Ft / m2

5

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

m2

147

Négyzetméter

Andrássy úton tetőtéri újépítésű lakások

VI.Kerület , Belső-Terézváros

Térkép megjelenítése

313.000.000 Ft

5

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

147

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
5
Négyzetméter ár :
2.129.252 Ft / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Újépítésű
Épület állapota kívül:
Újépítésű
Tájolás:
Kelet

Leírás

Andrássy úton újépítésű tetőtéri lakások eladók!

 

Az ingatlanok  a tetőtéri kialakításuknak köszönhetően panorámával rendelkeznek a budai hegyekre, és Pest számos építészeti nevezetességére.

Az ár tartalmazza az okosotthon kialakítását, az árak tartalmazzák a konyhabútort teljes gépesítéssel.

Felszereltség

Hőszivattyús Fűtés
Terasz
Padlófűtés

VI.Kerület

A hatodik kerület a pesti oldal közepén helyezkedik el. A kerület szíve a híres UNESCO világörökségű Andrássy út, amelyet nagykövetségek, díjnyertes múzeumok és luxuscikk áruházak díszítik. A sugárút a nevezetes Hősök terébe torkollik, mely mögött a vadregényes Városliget található. A környéken történő folyamatos beruházások a város művészeti központjának megújulásának adnak teret. A kerületet szórakozási lehetőségeit gazdagítja az Opera, a Budapest Broadway és a Nagymező utca éttermei, koktélbárjai és színházai. Néhány háztömbnyivel arrébb a Gustave Eiffel által tervezett Nyugati vasútállomás emelkedik ki a nyüzsgő, városi környéken.

A
Hangulat

Mindennek a közepén, Budapest szívében

Mire számíthatunk

Kulturális központ, történelmi látványosságok, kortárs művészetek és gasztro élmények tárháza. A város szíve mindig lüktetésben van. Egy tartalmas délután a múzeumokban, egy kellemes, vásárlással egybekötött séta, vagy akár egy izgalmas este az Operában vagy egy színházban, mindig van mit felfedezni.

Mire ne számítsunk

A zöld övezetek és csendes utcák nem a kerület jellegzetességei. A kerület fő utcái és terei a nap összes szakaszában majdhogynem tele vannak, míg a kiesőbb utcákban olykor egy lélek sem jár. Környék és utca válogatja a kerület dinamikáját.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.