English
Váci utcában 3 hálószobás luxus lakás

V.Kerület , Belváros

339.000.000 Ft

2.607.692 Ft / m2

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

m2

130

Négyzetméter

Váci utcában 3 hálószobás luxus lakás

V.Kerület , Belváros

Térkép megjelenítése

339.000.000 Ft

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

130

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
3
Emelet:
1
Négyzetméter ár :
2.607.692 Ft / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Luxus
Épület állapota kívül:
Felújított
Épület állapota belül:
Felújított
Tájolás:
Nyugat
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

A belváros szívében, az V. kerületben található ez a 135 m²-es, első emeleti lakás, amelyből lenyűgöző kilátás nyílik a Váci utcára. A liftes társasházban lévő ingatlan három szobával, három fürdőszobával, valamint egy tágas nappali-konyha-étkező egységgel rendelkezik. A lakást egyedi tervezésű bútorok díszítik, amelyek harmonikusan illeszkednek minden helyiséghez.

A nappali különlegességét az olasz burkolat és a gipsz stukkók adják.

Felszereltség

Légkondicionáló
Padlófűtés

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.