English
Eladó Penthouse a Margit utcában

II. Kerület , Felhévíz

370.000.000 Ft

2.890.625 Ft / m2

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

128

Négyzetméter

Eladó Penthouse a Margit utcában

II. Kerület , Felhévíz

370.000.000 Ft

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

128

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
4
Négyzetméter ár :
2.890.625 Ft / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
45.000 HUF
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Luxus
Épület állapota kívül:
Újépítésű
Épület állapota belül:
Újépítésű
Tájolás:
Dél
Belmagasság:
3 m alatti

Leírás

Elbűvölő Elegancia Budai Vár Panorámával - Exkluzív Lakás a Margit utcában!


A Rózsadomb lábánál, a Margit utcában, a belváros és a budai hegyek találkozásánál egyedülálló lehetőség nyílik Ön előtt, hogy otthont teremtsen egy olyan ingatlanban, mely elragadó panorámával, luxus kényelemmel és exkluzív stílussal várja új tulajdonosát.
Ez az új építésű lakás, mely éppen a berendezés előtt áll, de igény esetén berendezetten is eladó, a modern elegancia és a történelmi varázs tökéletes egyensúlyát képviseli. A Budai várra nyíló elvehetetlen panoráma festői hátteret biztosít minden pillanathoz, melyet otthonában tölt.


A belső elrendezés tervezésekor a kényelem és a funkcionalitás volt a fő szempont. A tágas nappaliba lépve azonnal elárasztja Önt a természetes fény és a csodálatos kilátás nyújtotta nyugalom. A konyha-étkező teret okosan alakították ki, lehetővé téve akár a konyha leválasztását is az étkezőtől, így maximális rugalmasságot biztosítva az életteret illetően.
Az ingatlanban összesen két hálószoba található, melyek mindegyike kényelmes és privát teret nyújt.

Az egyik fürdőszoba wc kapcsolattal a modern igényeknek megfelelően lett kialakítva, míg egy további fürdőszoba-boudoirban a luxus és a relaxáció találkozik.
A lakásban kiemelkedő helyet kapott egy praktikus gardrób is, mely gondoskodik arról, hogy minden ruhadarab és kiegészítő rendezetten és könnyen elérhető legyen.
A legtöbbet azonban talán mégis a panorámás loggia nyújtja, melyről egyedülálló látvány tárul elénk a Budai Várra. Ez a loggia tökéletes helyszíne a mindennapi kikapcsolódásnak, romantikus vacsoráknak vagy éppen baráti összejöveteleknek, melyek felejthetetlen élményeket kínálnak.
Ha Ön a kifinomult eleganciát keresi, ne habozzon tovább. Ez a lakás minden igényét kielégíti, és még annál is többet nyújt. Hívjon minket még ma, hogy személyesen is megtekinthesse ezt a lenyűgöző ingatlant, mely maga az álom otthon.
Az ingatlanhoz vásárolható egy teremgarázs beálló és egy önálló, zárható tároló is.

Felszereltség

Amerikai konyhás
Bútorozott
Elektromos Redőny
Hőszivattyús Fűtés
Kaputelefon
Legfelső emelet
Légkondicionáló
Okosotthon

II. Kerület

A második kerület Budapest egyik legkeresettebb környéke. A Budai hegyek nyugalma éles váltás a nyüzsgő belvárosi élet és a frekventált első kerülethez képest. A hangulatos kávézók és bárok, a nyüzsgő bevásárlóközpontok és közlekedési csomópontok egészen a Dunától a domboldalig terjednek ki, ahol lassan megérkezünk a gyönyörű történelmi villákka tűzdelt kanyargós, fákkal borított utcákba. A belvárostól mindössze 30 perces autóútra helyezkedik el, egyszerre kellemesen békés mégis megközelíthető környék, így a külföldi nagykövetségek és a város elitjének kedvence.

A
Hangulat

Nyüzsgő utcák és romantikus zöldövezet tökéletes keveréke.

Mire számíthatunk

Ez a kerület mindenki számára tartogat valamit. Csendes környékek, bőséges zöld terület és festői séták. A gyönyörű rezidenciák, a természet közelsége és a hangulatos parkok kényelmes távolságra vannak a belvárosi étkezési és szórakozási lehetőségektől, így mindenki megtalálhatja, amire éppen vágyik.

Mire ne számítsunk

A sétatávolságra elérhető nyüzsgő éttermek és szórakozóhelyek sorai nem a környék jellegzetessége. A budai dombvidéken számos exkluzív étteremre és kávézóra lelhetünk, azonban itt az élet mégis kissé elszigeteltebb, mint a nyüzsgő belvároshoz közelebb fekvő első vagy harmadik kerületekben.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.