English
Felújítandó lakás a Szent István körúton

V.Kerület

79.000.000 Ft

1.253.968 Ft / m2

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

63

Négyzetméter

Felújítandó lakás a Szent István körúton

V.Kerület

Térkép megjelenítése

79.000.000 Ft

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

63

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
2
Négyzetméter ár :
1.253.968 Ft / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
18.000 HUF
Kilátás:
Udvari
Lakás állapota:
Felújítandó
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Kelet
Belmagasság:
3 m feletti

Ideális

Felújításra

Budapest számos lehetőséget kínál egy lakás megvásárlására, és az Ön személyes stílusához igazodóvá formálására. A vevőknek lehetőségük van arra, hogy egyedi életteret alakítsanak ki maguknak, bérlőknek vagy jövőbeli fogyasztóknak. Bátran forduljon hozzánk az itteni lakás felújításának részleteivel, költségeivel és előnyeivel kapcsolatban.

Leírás

Eladó, az V. kerületben, a Szent István körúton, a Jászai Mari tér szomszédságában egy 63 m2-es, második emeleten lévő felújítandó lakás, liftes társasházban.

Ideális befektetési lehetőség, ugyanis a felújítás után, hosszútávú, akár rövidtávú kiadásra is alkalmas az ingatlan. Az ablakok a belső udvarra néznek, az egyik szobájában pedig egy cserépkályha is megtalálható.

A fűtése cirkó. 

Felszereltség

Cirkó Fűtés
Előszoba
Pince
Tehermentes

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.