English
Rózsadombon, városra panorámás, nagy teraszos újszerű lakás

II. Kerület , Rózsadomb

275.000.000 Ft

2.722.772 Ft / m2

3.5

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

101

Négyzetméter

Rózsadombon, városra panorámás, nagy teraszos újszerű lakás

II. Kerület , Rózsadomb

Térkép megjelenítése

275.000.000 Ft

3.5

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

101

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
1
Négyzetméter ár :
2.722.772 Ft / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
50.000 HUF
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Újszerű
Épület állapota kívül:
Újszerű
Épület állapota belül:
Újszerű
Tájolás:
Kelet
Belmagasság:
3 m alatti

Leírás

Rózsadomb legjobb részén, városi panorámás, 101 nm-es, három és fél szobás, 2 fürdős,  gépesített, bútorozott, napfényes, 2 erkélyes lakás eladó.

Az ár magában foglalja egy gépkocsi számára alkalmas teremgarázs helyet, illetve egy 5-6 nm-es tárolót is.

Felszereltség

Központi Fűtés
Terasz

II. Kerület

A második kerület Budapest egyik legkeresettebb környéke. A Budai hegyek nyugalma éles váltás a nyüzsgő belvárosi élet és a frekventált első kerülethez képest. A hangulatos kávézók és bárok, a nyüzsgő bevásárlóközpontok és közlekedési csomópontok egészen a Dunától a domboldalig terjednek ki, ahol lassan megérkezünk a gyönyörű történelmi villákka tűzdelt kanyargós, fákkal borított utcákba. A belvárostól mindössze 30 perces autóútra helyezkedik el, egyszerre kellemesen békés mégis megközelíthető környék, így a külföldi nagykövetségek és a város elitjének kedvence.

A
Hangulat

Nyüzsgő utcák és romantikus zöldövezet tökéletes keveréke.

Mire számíthatunk

Ez a kerület mindenki számára tartogat valamit. Csendes környékek, bőséges zöld terület és festői séták. A gyönyörű rezidenciák, a természet közelsége és a hangulatos parkok kényelmes távolságra vannak a belvárosi étkezési és szórakozási lehetőségektől, így mindenki megtalálhatja, amire éppen vágyik.

Mire ne számítsunk

A sétatávolságra elérhető nyüzsgő éttermek és szórakozóhelyek sorai nem a környék jellegzetessége. A budai dombvidéken számos exkluzív étteremre és kávézóra lelhetünk, azonban itt az élet mégis kissé elszigeteltebb, mint a nyüzsgő belvároshoz közelebb fekvő első vagy harmadik kerületekben.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.