English
2. kerületben, Újépítésű, prémium kategóriás kulcsrakész 3 szintes ház!

II. Kerület , Szépvölgy

950.000.000 Ft

2.111.111 Ft / m2

5

Szobák

hálószoba

4

Hálószoba

m2

450

Négyzetméter

2. kerületben, Újépítésű, prémium kategóriás kulcsrakész 3 szintes ház!

II. Kerület , Szépvölgy

Térkép megjelenítése

950.000.000 Ft

5

Szobák

hálószoba

4

Hálószoba

450

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
4
Emelet:
Háromszintes ház
Négyzetméter ár :
2.111.111 Ft / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Újépítésű
Épület állapota kívül:
Újépítésű
Épület állapota belül:
Újépítésű
Tájolás:
Dél

Leírás

Természetvédelmi terület közvetlen szomszédságában befejezés előtt álló ultramodern villaépület eladó. A legmagasabb igényeknek megfelelő műszaki és esztétikai kívánalmak szerit megtervezett  villa. Remek kilátással rendelkezik és fantáziadús módon integrálódik a környezetébe.
A panorámás telekhez remek közlekedés párosul, és 21. századi nagyvonalú élettereket fog biztosítani lakójának.
Az ár kulcsrakész állapotra vonatkozik.

Nappali + 4 hálószobás, 4 fürdős kialakítással, két gardróbbal, tárolóval, 6 állásos garázzsal és tovább bővítési lehetőséggel!

 

Felszereltség

Garázs
Terasz

II. Kerület

A második kerület Budapest egyik legkeresettebb környéke. A Budai hegyek nyugalma éles váltás a nyüzsgő belvárosi élet és a frekventált első kerülethez képest. A hangulatos kávézók és bárok, a nyüzsgő bevásárlóközpontok és közlekedési csomópontok egészen a Dunától a domboldalig terjednek ki, ahol lassan megérkezünk a gyönyörű történelmi villákka tűzdelt kanyargós, fákkal borított utcákba. A belvárostól mindössze 30 perces autóútra helyezkedik el, egyszerre kellemesen békés mégis megközelíthető környék, így a külföldi nagykövetségek és a város elitjének kedvence.

A
Hangulat

Nyüzsgő utcák és romantikus zöldövezet tökéletes keveréke.

Mire számíthatunk

Ez a kerület mindenki számára tartogat valamit. Csendes környékek, bőséges zöld terület és festői séták. A gyönyörű rezidenciák, a természet közelsége és a hangulatos parkok kényelmes távolságra vannak a belvárosi étkezési és szórakozási lehetőségektől, így mindenki megtalálhatja, amire éppen vágyik.

Mire ne számítsunk

A sétatávolságra elérhető nyüzsgő éttermek és szórakozóhelyek sorai nem a környék jellegzetessége. A budai dombvidéken számos exkluzív étteremre és kávézóra lelhetünk, azonban itt az élet mégis kissé elszigeteltebb, mint a nyüzsgő belvároshoz közelebb fekvő első vagy harmadik kerületekben.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.