English
V. kerület Régi posta utca eladó nappali 2 hálós lakás

V.Kerület , Belváros

105.200.000 Ft

1.948.148 Ft / m2

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

54

Négyzetméter

V. kerület Régi posta utca eladó nappali 2 hálós lakás

V.Kerület , Belváros

Térkép megjelenítése

105.200.000 Ft

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

54

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
6
Négyzetméter ár :
1.948.148 Ft / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Lakás állapota:
Jó állapot
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Kelet
Belmagasság:
3 m alatti

Leírás

Eladó nappali 2 hálós 54 m2-es lakás, egy különálló 2 m2 tároló helyiség tartozik a lakáshoz a 7. emeleten, kertre néző kilátással, a lakás csendes, világos. 

5 éve felújítva (új elektromos rendszer), a fürdőszobát 2 éve felújítottuk (új zuhanyzó, mosdó, csempék, boiler), nappaliban hátulról megvilágítható ONYX fal beépítve, lehetőség van egy szomszédos 10,5m2 közös helyiség megvásárlására a Társasháztól, amely régen szárító helyiségként működött. 

Felszereltség

Központi Fűtés
Mosógép
Tehermentes

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.