English
V. Kerületi Üzlethelyiség Kiadó 570nm

V.Kerület , Belváros

10.000

18 / m2

3

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

m2

570

Négyzetméter

V. Kerületi Üzlethelyiség Kiadó 570nm

V.Kerület , Belváros

Térkép megjelenítése

10.000

3

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

570

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
Földszint
Négyzetméter ár :
18 / m2
Lift:
Nincs
Kilátás:
Utcai
Ingatlan állapota:
Felújítandó
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Kelet
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

Az ingatlan a Petőfi Sándor utcában helyezkedik el, csökkentett forgalomterhelésű, ugyanakkor könnyen megközelíthető gépjárművel, lehetőséget biztosítva az árufeltöltés kényelmes megoldására.

 

Az üzlethelyiség háromszintes, portálokkal rendelkezik mind a Párizsi, mind a Petőfi Sándor utca felé. A földszint és az emelet alkalmas kereskedelmi és vendéglátó tevékenységek folytatására, míg az alagsor raktározásra, szociális helyiségekre és konyha kialakítására.

 

Az ingatlan teljes mérete 570 négyzetméter, és az elegáns bejárat mindkét utcára néz, követve az épület vonalát. Több bejárat is rendelkezésre áll az északi oldalon, az átjáró mellett.

 

A földszint tágas ügyféltérrel, magas belmagassággal és elegáns világos portálokkal rendelkezik, valamint három irányba nyíló kirakatokkal. A szinteket egy középen elhelyezett lépcsősor köti össze, biztosítva a könnyű megközelíthetőséget a pincéhez és az emeletre egyaránt.

 

A pincében szociális helyiségek, öltöző, vizesblokk, teakonyha, gépészeti helyiség és raktárak találhatók, míg az emeleten ügyféltér, irodák, vizesblokk és további raktárak várják a használókat.

 

Amennyiben érdekli a részletes információ vagy a megtekintési lehetőség, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Felszereltség

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.