English
Eladó felújítás alatt lévő lakás a Lövőház utca sétáló részén

II. Kerület , Országút

89.900.000 Ft

1.728.846 Ft / m2

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

52

Négyzetméter

Eladó felújítás alatt lévő lakás a Lövőház utca sétáló részén

II. Kerület , Országút

Térkép megjelenítése

89.900.000 Ft

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

52

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
Félemelet
Négyzetméter ár :
1.728.846 Ft / m2
Lift:
Nincs
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Dél-kelet

Leírás

Eladó felújítás alatt lévő lakás a Lövőház utca sétáló részén.

A lakás belsőépítész és kivitelező cég saját projektje. Ennek köszönhetően teljesen mértékben átgondolt és magasminőségben kivitelezett lakást adunk át új tulajdonosának teljeskörű garanciával. 

Kiváló adottságú 52nm-es lakás tökéletes helyen. A lakás egy tégla építésű épület magasföldszintjén helyezkedik el, saroklakásként mentes az átmenő forgalomtól, és rendkívül világos és csendes, mivel egyik oldala belső udvarra, másik pedig egy belső zöld kertre néz.
Teljesen újragondolt és áttervezett minden téren. Újratervezett elektromos hálózat, ennek köszönhetően fűtésről rendkívül takarékos és jól programozható norvég panel gondoskodik. Természetesen 2db hűtő-fűtő klíma is beépítésre kerül. Melegvízellátásról Ariston velis bojler gondoskodik. Új külső-belső nyílászárók elektromos redőnyökkel. 
Minden a látványterveken szereplő bútor, berendezés és gép a vételár részét képzi. Konyha teljesen gépesített (hűtő, sütő, mikro, mosógatogép, mosógép, száritógép)
Fürdőszobában zuhanyzó és fürdőkád is kiépítésre kerül.

-szerelvények: Strohm Teka
-klíma: Gree
-egyedileg tervezett és gyártott bútorok
-hidegburkolat: Ragno
-melegburkolat: Edelholz
-kapcsolók, konnektorok: Z-Switch
-gépek: Bosch, Samsung
-tapéták: Trussardi, Vision

A lakást várhatóan 2024 február végén lehet birtokba venni. 
 

Felszereltség

Amerikai konyhás
Elektromos Fűtés
Elektromos Redőny
Fürdőkád
Tehermentes
Zuhany

II. Kerület

A második kerület Budapest egyik legkeresettebb környéke. A Budai hegyek nyugalma éles váltás a nyüzsgő belvárosi élet és a frekventált első kerülethez képest. A hangulatos kávézók és bárok, a nyüzsgő bevásárlóközpontok és közlekedési csomópontok egészen a Dunától a domboldalig terjednek ki, ahol lassan megérkezünk a gyönyörű történelmi villákka tűzdelt kanyargós, fákkal borított utcákba. A belvárostól mindössze 30 perces autóútra helyezkedik el, egyszerre kellemesen békés mégis megközelíthető környék, így a külföldi nagykövetségek és a város elitjének kedvence.

A
Hangulat

Nyüzsgő utcák és romantikus zöldövezet tökéletes keveréke.

Mire számíthatunk

Ez a kerület mindenki számára tartogat valamit. Csendes környékek, bőséges zöld terület és festői séták. A gyönyörű rezidenciák, a természet közelsége és a hangulatos parkok kényelmes távolságra vannak a belvárosi étkezési és szórakozási lehetőségektől, így mindenki megtalálhatja, amire éppen vágyik.

Mire ne számítsunk

A sétatávolságra elérhető nyüzsgő éttermek és szórakozóhelyek sorai nem a környék jellegzetessége. A budai dombvidéken számos exkluzív étteremre és kávézóra lelhetünk, azonban itt az élet mégis kissé elszigeteltebb, mint a nyüzsgő belvároshoz közelebb fekvő első vagy harmadik kerületekben.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.