English
Pasaréti villalakás

II. Kerület , Pasarét

330.000.000 Ft

1.145.833 Ft / m2

6

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

m2

288

Négyzetméter

Pasaréti villalakás

II. Kerület , Pasarét

Térkép megjelenítése

330.000.000 Ft

6

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

288

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
2
Négyzetméter ár :
1.145.833 Ft / m2
Lift:
Nincs
Kilátás:
Panorámás, Kert
Lakás állapota:
Jó állapot
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Felújítandó
Tájolás:
Dél
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

Eladó a képeken látható különleges lakás Pasaréten egy Schulek János építész által tervezett szecessziós villaépületben.

A lakást tágas és világos belső terek, hangulatos szobák, és gyönyörű kilátás jellemzik. Nagypolgári, zöldövezeti életérzés, hatalmas terasz. Igazi kuriózum!

A 288nm-es belső kétszintes lakás akár két külön lakássá is alakítható (első emelet 180nm, tetőtér 108nm). 

A lakás egyedülálló panorámával rendelkezik, két teraszos (23 illetve 3 nm), délnyugati tájolású. 

A házhoz hatalmas, ősfás, 2900 nm-es közös kert tartozik. A ház rendezett, 5 lakásos. Parkolás az udvarban (a lakáshoz 3 parkolóhely tartozik).

 

 

Felszereltség

Duplex
Legfelső emelet
Parkolóhely
Terasz

II. Kerület

A második kerület Budapest egyik legkeresettebb környéke. A Budai hegyek nyugalma éles váltás a nyüzsgő belvárosi élet és a frekventált első kerülethez képest. A hangulatos kávézók és bárok, a nyüzsgő bevásárlóközpontok és közlekedési csomópontok egészen a Dunától a domboldalig terjednek ki, ahol lassan megérkezünk a gyönyörű történelmi villákka tűzdelt kanyargós, fákkal borított utcákba. A belvárostól mindössze 30 perces autóútra helyezkedik el, egyszerre kellemesen békés mégis megközelíthető környék, így a külföldi nagykövetségek és a város elitjének kedvence.

A
Hangulat

Nyüzsgő utcák és romantikus zöldövezet tökéletes keveréke.

Mire számíthatunk

Ez a kerület mindenki számára tartogat valamit. Csendes környékek, bőséges zöld terület és festői séták. A gyönyörű rezidenciák, a természet közelsége és a hangulatos parkok kényelmes távolságra vannak a belvárosi étkezési és szórakozási lehetőségektől, így mindenki megtalálhatja, amire éppen vágyik.

Mire ne számítsunk

A sétatávolságra elérhető nyüzsgő éttermek és szórakozóhelyek sorai nem a környék jellegzetessége. A budai dombvidéken számos exkluzív étteremre és kávézóra lelhetünk, azonban itt az élet mégis kissé elszigeteltebb, mint a nyüzsgő belvároshoz közelebb fekvő első vagy harmadik kerületekben.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.