English
Örökpanorámás tetőtéri lakás eladó Madárhegyen

XI.Kerület , Madárhegy

229.900.000 Ft

1.999.130 Ft / m2

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

m2

115

Négyzetméter

Örökpanorámás tetőtéri lakás eladó Madárhegyen

XI.Kerület , Madárhegy

Térkép megjelenítése

229.900.000 Ft

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

115

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
3
Négyzetméter ár :
1.999.130 Ft / m2
Lift:
Nincs
Kilátás:
Kert
Lakás állapota:
Újépítésű
Épület állapota kívül:
Újépítésű
Épület állapota belül:
Újépítésű
Tájolás:
Dél-nyugat
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

Forgalomtól mentes, csendes zsákutcában eladó örök panorámás, 115 nm, nappali + 3 szobás, dupla komfortos, két 10 nm-es erkéllyel rendelkező, kiváló energetikájú társasházban lévő tetőtéri lakás. Keressük családias, kis közösségünk új tagját, aki szeretne a városközponthoz közeli, de mégis nyugalmas otthon első lakója lenni egy csodálatos környezetben.

A lakásban padlófűtés, mennyezeti hűtés-fűtés és Helios hőcserélős szellőztetőrendszer gondoskodik a maximális komfortérzetről és egészségről. Okosház funkciók, napelem, elektromos autótöltők biztosítják a lakók XXI. századi kényelmét és környezettudatos életvitelét, illetve közös használatú tetőterasz és parkosított kert (medencével, játszótérrel és pihenősarokkal) segíti az otthoni kikapcsolódást.

Az ingatlanhoz tartozik egy teremgarázs beálló (ami alkalmas akár két gépjármű egymás mögötti tárolására is) és egy 6,5 nm-es saját tároló helyiség, kötelezően megvásárolandó, ára 13M Ft.

Az ingatlan mind gépjárművel, mind tömegközlekedéssel (buszok: 8E, 108E, 139, 154, 5 perc sétával elérhetőek) kiválóan megközelíthető, illetve gyorsan, többféleképpen bejuthatunk a városba (pl. Kelenföldről 4-es metróval). Nem mellesleg, 50 perc alatt lejuthatunk a Balatonra.

Felszereltség

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.