English
Kivételes elegancia és kényelem - pompás panorámás penthouse lakás a Nádor Ligeti Lakóparkban!

XI.Kerület , Nádorkert

189.000.000 Ft

1.718.182 Ft / m2

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

110

Négyzetméter

Kivételes elegancia és kényelem - pompás panorámás penthouse lakás a Nádor Ligeti Lakóparkban!

XI.Kerület , Nádorkert

Térkép megjelenítése

189.000.000 Ft

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

110

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
7
Négyzetméter ár :
1.718.182 Ft / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Újszerű
Épület állapota belül:
Újszerű
Tájolás:
Kelet
Belmagasság:
3 m alatti

Leírás

Kivételes Elegancia és Kényelem - Pompás Panorámás Penthouse Lakás a Nádor Ligeti Lakóparkban!

Vágyakozásra méltó otthon várja Önt a XI. kerületben, a keresett Nádor Ligeti Lakóparkban. Ez a lenyűgöző Penthouse lakás kivételes lehetőséget nyújt, hogy elmerüljön a minőség és luxus világában.

Az újszerű, 2006-ban épült, impozáns 3 szobás lakás minden részlete az igényesség és a kényelem jegyében készült.

A lakás tágas 125 négyzetméteres alapterülete magában foglal egy lenyűgöző 143 négyzetméteres erkélyt, amely egyedülálló panorámával ajándékozza meg Önt. Itt található a 15 négyzetméteres télikert is, ahol a természet közelében pihenhet és élvezheti a kényeztető környezetet.

A luxusérzet tovább fokozódik a lakásban elhelyezkedő szaunával. Ez a kis oázis a stresszmentes kikapcsolódás szigete lesz a mindennapokban. Képzelje el, ahogy a nap végén ellazulva élvezi a szauna gyógyító hatását és közben a panoráma lenyűgöző látványában gyönyörködik.

Az ingatlan építészeti koncepciója a kényelmet és minőséget helyezi előtérbe. A kifinomult részletek és a magas belmagasság a tágasság érzetét keltik. A házban minden a luxus kategóriájába tartozik: a konyhabútor az eleganciát, a beépített Miele konyhagépek a funkcionalitást szolgálják. Az összkomfortos fürdőszoba minőségi szaniterekkel rendelkezik, hogy minden igényét kielégítse.

Az ingatlanhoz tartozó 9 ponton záródó biztonsági ajtó és riasztórendszer gondoskodik a lakók nyugalmáról. Az elektromos redőnyök és szúnyoghálók a praktikumot szolgálják, míg a lakópark kamerákkal ellátott, biztonságos környezetet teremt.

A környék kiváló infrastruktúrával büszkélkedik, közelben megtalálhatóak iskolák, óvodák, a Budapesti Műszaki Egyetem, uszoda, gyógyszertár és bevásárlási lehetőségek. A barátságos lakóközösség és a gondosan tervezett környék egyaránt hozzájárulnak a kellemes életvitelhez.

Ne hagyja ki ezt a ritka alkalmat! Vásároljon magának egy olyan luxus lakást, ahol minden a kényelem, minőség és elegancia jegyében van tervezve. Lépjen be a Nádor Ligeti Lakópark exkluzív világába és élvezze a páratlan panorámát, ahol minden egyes pillanat kivételes élményt nyújt.

Felszereltség

Elektromos Redőny
Központi Fűtés
Riasztórendszer
Terasz
A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.