English
Kiadó Belgrád rakparti panorámás lakás

V.Kerület , Belváros

6.000

32 / m2

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

m2

188

Négyzetméter

Kiadó Belgrád rakparti panorámás lakás

V.Kerület , Belváros

Térkép megjelenítése

6.000

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

188

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
3
Emelet:
5
Négyzetméter ár :
32 / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
60.000 HUF (Víz nélkül)
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Újépítésű
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Dél-nyugat
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

Csodálatos panoráma, egyedi belső építészet, letisztult, modern formavilág a város felett, egy magasemeleti, belső kétszintes lakásban. A klasszikus stílusú, felújított épület legfelső emeletén elhelyezkedő lakás biztonságot és intimitást biztosít lakójának, ugyanakkor hatalmas belső tereivel és óriási ablakaival nyitottságot is ad a történelmi főváros legszebb részeire. Négy szoba, két fürdőszoba, tágas nappali és teljesen felszerelt, gépesített konyha akár privát lakásnak és home officenak egyaránt ideális.

Bérleti díj: 6000 EUR

 

A highly renewed, extraordinary apartment with a giant, modern style interior and an amazing, unique panorama view over the historical city center with the old castle, on top floor of a beautiful classic building near downtown, at Danube river.

Features include swedish oak flooring, custom designed built-in furniture, wooden doors, quality plumbing equipment, expensive matching taps, impressive lighting with matching switches, heat pump heating system controlled remotely.

Private sauna room is also included inside the apartment.

Felszereltség

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.