English
XI. ker. Madárhegyi ikerház

XI.Kerület , Madárhegy

429.000.000 Ft

2.023.585 Ft / m2

5

Szobák

hálószoba

4

Hálószoba

m2

212

Négyzetméter

XI. ker. Madárhegyi ikerház

XI.Kerület , Madárhegy

Térkép megjelenítése

429.000.000 Ft

5

Szobák

hálószoba

4

Hálószoba

212

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
3
Emelet:
Kétszintes ház
Négyzetméter ár :
2.023.585 Ft / m2
Lift:
Nincs
Kilátás:
Kert
Ingatlan állapota:
Újépítésű
Épület állapota kívül:
Újépítésű
Épület állapota belül:
Újépítésű
Tájolás:
Dél-nyugat
Telekterület:
385 Négyzetméter
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

MADÁRHEGY egyik legcsendesebb utcájában, igényes, ikerház fél hatalmas kerttel eladó. 2023-ban épült ingatlan a legkorszerűbb anyagokból, magas minőségi színvonalon készült el. Az ikerház fél, 4 hálószoba, 3 fürdőszoba, 2 gardrób helyiség, nappali-konyha-étkező, mosókonyha, különálló wc helyiségek, önálló, 2 állásos garázs, nagyméretű tárolóhelyiség került kialakítása.

A  földszinten található master bedroomnak saját fürdőszoba és gardrób helyiség is tartozik. De, amennyiben a szobák elrendezése nem felel meg teljesen az igényeinek, van még lehetőség akár a változtatásra is. A nappaliból belső lépcsőn felérkezve a hálószoba szinten találjuk magunkat, ahol is
3 HÁLÓSZOBA helyezkedik el, amelyekhez 2 db fürdőszoba és 1 gardrób tartozik. Az emeleten egy 17 nm-es teraszra kilépve gyönyörködhetünk az elvehetetlen panorámában.

400nm-es parkosított kertet, gyepszőnyeg, örökzöld sövény, virágágyások díszítik. Automata öntözőrendszer, robotfűnyíró, fa hatású WPC terasz, biztosítja a gondtalan pihenést.


 

Felszereltség

Hőszivattyús Fűtés
A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.