English
Pasaréten belső kétszintes lakás eladó

II. Kerület , Pasarét

279.000.000 Ft

1.641.176 Ft / m2

6

Szobák

hálószoba

4

Hálószoba

m2

170

Négyzetméter

Pasaréten belső kétszintes lakás eladó

II. Kerület , Pasarét

Térkép megjelenítése

279.000.000 Ft

6

Szobák

hálószoba

4

Hálószoba

170

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
Földszint
Négyzetméter ár :
1.641.176 Ft / m2
Lift:
Nincs
Általános költségek:
27.000 HUF
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Jó állapot
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Dél-nyugat
Belmagasság:
3 m alatti

Leírás

Rózsadomb nagyon kedvelt részén, BELSŐ KÉTSZINTES, NAGY TERASZOS, egy igazán EXKLUZÍV PANORÁMÁVAL rendelkező otthont kínálok megvételre.

Rózsadombon, a II. kerületben, az Endrődi Sándor utcában kínálok eladásra egy néhány éve átgondoltan és harmonikusan felújított kertkapcsolatos házrészt.

Az ingatlan tágas belső terekkel és kiváló fényviszonyokkal rendelkezik, valamint a beosztása is rendkívül praktikus és kényelmes. Az ideális otthon, ahol a kényelem és a stílus találkozik.

Nappali + 4 hálószoba, gardróbszoba, konyha + étkező, 2 fürdőszoba, 2 WC, tárolóval, pincével.
Déli fekvésének, nagy ablakainak és ideális belmagasságának köszönhetően a lakás egész nap VILÁGOS, GYÖNYÖRŰ NAPFÉNYES, remek örökpanorámával.A nappaliból a János hegyre és a budai hegyekre van kilátás.
Minden helyiség ablakos, a felső emelet teraszos, a lenti emelet kertkapcsolatos.


A házrész mérete 170m2, terasz 27m2
A lakás elrendezése nagyszerű: a hálószobák külön nyílnak a közlekedőből, kellemes, madárdalosak, a nappali nagy méretű, déli fekvése miatt egész nap fényben úszik.
A konyha beépített konyhabútorral, ígényes gépekkel rendelkezik (kombinált hűtő, mosogatógép, mikró, légkeveréses gáztűzhely).
A lakás új redőnyös nyílászárókat kapott a felújítás során.

Kedvezőek és kiszámíthatóak a fenntartási költségek: A közös költség mindössze 27,000 forint havonta, ami igen kedvező a környékhez képest.

A víz, gáz és áram számlák pedig a fogyasztástól függnek, azonban érdemes megjegyezni, hogy tavaly a kazánt is cserélték, így a gázszámla igen kedvező.

A HÁZ
A lakás egy hat lakásos társasházban található, kedves, csendes szomszédokkal.

KÖRNYEZET
A környezet abszolút kertvárosi, rendkívül sok a zöldfelület. A házat az utcáról egy hosszú lépcsőn lehet megközelíteni, mely teljesen elszigeteli az amúgy sem forgalmas utcától.
Közlekedési kapcsolat kiváló, a háztól néhány percre van a 91, 291, 11, 149 buszok megállója. Közvetlen közelben a Rózsakert bevásárlóközpont (Spar, dm, patika, éttermek), sétatávolságra óvodák, iskolák, gyógyszertárak, orvosi rendelők és a Rózsadomb Center található. A Westend busszal 15-20 perc, a Mammut szintén kb. 10 perc alatt elérhető.
Kikapcsolódás, sportolás szempontjából ideális a közelben található Vérhalom tér (játszótér, focipálya, rekortán futópálya, kültéri gym)és Fenyves játszótér.
 

Felszereltség

Cirkó Fűtés
Duplex
Elektromos Redőny
Kert
Kert hozzáférés
Terasz

II. Kerület

A második kerület Budapest egyik legkeresettebb környéke. A Budai hegyek nyugalma éles váltás a nyüzsgő belvárosi élet és a frekventált első kerülethez képest. A hangulatos kávézók és bárok, a nyüzsgő bevásárlóközpontok és közlekedési csomópontok egészen a Dunától a domboldalig terjednek ki, ahol lassan megérkezünk a gyönyörű történelmi villákka tűzdelt kanyargós, fákkal borított utcákba. A belvárostól mindössze 30 perces autóútra helyezkedik el, egyszerre kellemesen békés mégis megközelíthető környék, így a külföldi nagykövetségek és a város elitjének kedvence.

A
Hangulat

Nyüzsgő utcák és romantikus zöldövezet tökéletes keveréke.

Mire számíthatunk

Ez a kerület mindenki számára tartogat valamit. Csendes környékek, bőséges zöld terület és festői séták. A gyönyörű rezidenciák, a természet közelsége és a hangulatos parkok kényelmes távolságra vannak a belvárosi étkezési és szórakozási lehetőségektől, így mindenki megtalálhatja, amire éppen vágyik.

Mire ne számítsunk

A sétatávolságra elérhető nyüzsgő éttermek és szórakozóhelyek sorai nem a környék jellegzetessége. A budai dombvidéken számos exkluzív étteremre és kávézóra lelhetünk, azonban itt az élet mégis kissé elszigeteltebb, mint a nyüzsgő belvároshoz közelebb fekvő első vagy harmadik kerületekben.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.