English
Bazilikától pár lépésre újszerű, nagy teraszos lakás

VI.Kerület , Belső-Terézváros

230.000.000 Ft

2.839.506 Ft / m2

3.5

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

m2

81

Négyzetméter

Bazilikától pár lépésre újszerű, nagy teraszos lakás

VI.Kerület , Belső-Terézváros

Térkép megjelenítése

230.000.000 Ft

3.5

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

81

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
5
Négyzetméter ár :
2.839.506 Ft / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Újszerű
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Felújított
Tájolás:
Dél
Belmagasság:
3 m alatti

Leírás

Bazilikától pár lépésre, nagy teraszos, jakuzzival ellátott, emeletráépítéses napos, világos, jó hangulatú,igényesen kialakított amerikai konyhás nappali+ 2 hálós + gyerekszobás ingatlan teljes bútorzattal, berendezéssel együtt eladó.
Jelenleg rövid távú bérleményeztetéssel, kitűnő hozamot hoz.

Felszereltség

Cirkó Fűtés
Terasz
Tetőterasz

VI.Kerület

A hatodik kerület a pesti oldal közepén helyezkedik el. A kerület szíve a híres UNESCO világörökségű Andrássy út, amelyet nagykövetségek, díjnyertes múzeumok és luxuscikk áruházak díszítik. A sugárút a nevezetes Hősök terébe torkollik, mely mögött a vadregényes Városliget található. A környéken történő folyamatos beruházások a város művészeti központjának megújulásának adnak teret. A kerületet szórakozási lehetőségeit gazdagítja az Opera, a Budapest Broadway és a Nagymező utca éttermei, koktélbárjai és színházai. Néhány háztömbnyivel arrébb a Gustave Eiffel által tervezett Nyugati vasútállomás emelkedik ki a nyüzsgő, városi környéken.

A
Hangulat

Mindennek a közepén, Budapest szívében

Mire számíthatunk

Kulturális központ, történelmi látványosságok, kortárs művészetek és gasztro élmények tárháza. A város szíve mindig lüktetésben van. Egy tartalmas délután a múzeumokban, egy kellemes, vásárlással egybekötött séta, vagy akár egy izgalmas este az Operában vagy egy színházban, mindig van mit felfedezni.

Mire ne számítsunk

A zöld övezetek és csendes utcák nem a kerület jellegzetességei. A kerület fő utcái és terei a nap összes szakaszában majdhogynem tele vannak, míg a kiesőbb utcákban olykor egy lélek sem jár. Környék és utca válogatja a kerület dinamikáját.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.