English
Andrássy úttól pár lépésre, 3 hálós, újszerű lakás

VI.Kerület , Külső-Terézváros

Irányár nélkül

0 Ft / m2

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

m2

159

Négyzetméter

Andrássy úttól pár lépésre, 3 hálós, újszerű lakás

VI.Kerület , Külső-Terézváros

Térkép megjelenítése

Irányár nélkül

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

159

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
2
Négyzetméter ár :
0 Ft / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Újszerű
Épület állapota kívül:
Felújított
Épület állapota belül:
Felújított
Tájolás:
Észak-kelet
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

Az Oktogon szomszédságában, csendes egyirányú utcában, pár háztömbnyire az Andrássy úttól, illetve a W Budapest ötcsillagos szállodától eladó 159 m2-es tökéletes elrendezésű lakás, belmagassága a 3 métert meghaladja.

A világos, 54 m2-es nappali az utcára néz, míg a 3 hálószoba a csendes udvar felé.
A lakáshoz egy szintén az udvarra néző, kis fedett 7m2-es terasz is tartozik.

A klimatizált lakás központi fűtését kondenzációs gázkazán biztosítja, de a szobákban és étkezőben is működő légkondicionáló berendezések is alkalmasak fűtésre.
A lakás folyamatosan, szakszerűen karbantartott, jelenleg rövid távú bérlet keretében kerül
hasznosításra.
A lakáshoz egy külön tároló helyiség is tartozik, a ház 1. emeletén.

 

Felszereltség

Központi Fűtés
Terasz

VI.Kerület

A hatodik kerület a pesti oldal közepén helyezkedik el. A kerület szíve a híres UNESCO világörökségű Andrássy út, amelyet nagykövetségek, díjnyertes múzeumok és luxuscikk áruházak díszítik. A sugárút a nevezetes Hősök terébe torkollik, mely mögött a vadregényes Városliget található. A környéken történő folyamatos beruházások a város művészeti központjának megújulásának adnak teret. A kerületet szórakozási lehetőségeit gazdagítja az Opera, a Budapest Broadway és a Nagymező utca éttermei, koktélbárjai és színházai. Néhány háztömbnyivel arrébb a Gustave Eiffel által tervezett Nyugati vasútállomás emelkedik ki a nyüzsgő, városi környéken.

A
Hangulat

Mindennek a közepén, Budapest szívében

Mire számíthatunk

Kulturális központ, történelmi látványosságok, kortárs művészetek és gasztro élmények tárháza. A város szíve mindig lüktetésben van. Egy tartalmas délután a múzeumokban, egy kellemes, vásárlással egybekötött séta, vagy akár egy izgalmas este az Operában vagy egy színházban, mindig van mit felfedezni.

Mire ne számítsunk

A zöld övezetek és csendes utcák nem a kerület jellegzetességei. A kerület fő utcái és terei a nap összes szakaszában majdhogynem tele vannak, míg a kiesőbb utcákban olykor egy lélek sem jár. Környék és utca válogatja a kerület dinamikáját.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.