English
Páratlan Parlamenti kilátással rendelkező Luxus lakás eladó - nagypolgári 71nm nappali +1 háló

V.Kerület , Belváros

99.900.000 Ft

1.407.042 Ft / m2

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

71

Négyzetméter

Páratlan Parlamenti kilátással rendelkező Luxus lakás eladó - nagypolgári 71nm nappali +1 háló

V.Kerület , Belváros

Térkép megjelenítése

99.900.000 Ft

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

71

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
3
Négyzetméter ár :
1.407.042 Ft / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
55.100 HUF (Mindent tartalmaz)
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Luxus
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Észak-kelet
Belmagasság:
3 m feletti

Ideális

Rövid Távú Bérlésre

Alapozza meg kényelmesen bevételi forrását egy ingatlankezelő cég bevonásával. Az ingatlanbérbeadási tevékenységünket minden esetben az állapot és elhelyezkedés kínálta lehetőségekre alapozva a lehető legkedvezőbb megtérüléssel végezzük.

Leírás

Páratlan Parlamenti Kilátással Rendelkező Luxus Lakás Eladó - Nagypolgári 71nm, nappali +1 háló

 

Merüljön el abban a lehetőségben, hogy megvásároljon egy pompás 71 nm-es lakást a harmadik emeleten, egy kiválóan karbantartott liftes épületben. Az ingatlan kiemelkedő elhelyezkedésének köszönhetően a Parlament épületének lenyűgöző panorámájában gyönyörködhet, a lakásban pedig egy kifinomult nappali és egy hálószoba található, valamint egy kis erkély is tartozik hozzá.

 

Ingatlan Kiemelkedő Jellemzői:

  • Gondosan kialakított és luxus módon felújított életterek
  • Páratlan kilátás a Parlament épületére
  • Jól karbantartott lakás folyamatos állapotmegőrzéssel
  • Hűtő-fűtő klímával felszerelt, így egész évben kellemes hőmérsékletet biztosít
  • Kis erkély a kikapcsolódáshoz és a kilátás élvezetéhez
  • Az épületben lift található
  • Jelenleg bérlők lakják, ideális lehetőség ARBNB-s stílusú kiadásra
  • A fűtést távhő biztosítja

 

Ez a lakás nem csak egy otthon; ez egy élmény. A páratlan felújítások és a Parlament jellegzetes kilátása egyedülálló életkörnyezetet teremtenek.

 

Az ingatlan kiváló elhelyezkedése, modern kényelmi szolgáltatásai és az ARBNB-s típusú kiadásban rejlő lehetőségek vonzóvá teszik befektetési célokra. Ha vonzónak találja a luxus életérzést a Parlament látványával ötvözve, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk további részletekért vagy egy megtekintési időpont egyeztetéséért.

 

Megjegyzés: Az ingatlan állapota és specifikációi változhatnak, ezért javasolt a legfrissebb információkért felvenni velünk a kapcsolatot.

Felszereltség

Légkondicionáló
Távfűtés
Erkély

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.