English
Kossuth tér mellett 2 lakás egyben

V.Kerület , Lipótváros

382.000

4.961 / m2

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

77

Négyzetméter

Kossuth tér mellett 2 lakás egyben

V.Kerület , Lipótváros

Térkép megjelenítése

382.000

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

77

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
1
Négyzetméter ár :
4.961 / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Udvari
Lakás állapota:
Luxus
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Kelet
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

A Kossuth tértől 100 méterre eladó 2 lakás egyben! Egy 53 nm-es, nappali 1 hálós, illetve egy 24 nm-es garzon lakás egymás mellett külön bejárattal eladó sorba került.

A lakások rendkívül jó minőségben lettek felújítva nyugati színvonalon. A nagy lakás frissen van felújítva, még nem lakott benne senki. Ebben a lakásban házközponti fűtés van padlófűtéssel. A konyhába Bosch konyhai gépek, indukciós főzőlap, hűtő, fagyasztó, Blanco szelektív hulladékgyűjtő, Bosch mosogatógép, Elica elszívó lettek beépítve.

Ledlámpákkal, elektromos és szigetelt aluredőnyökkel, illetve 10 cm-es hangszigeteléssel van ellátva az udvari oldal. 3 rétegű nyílászárók és légtechnika is gazdagítja ezt a hangulatos ingatlan együttest.

A kis lakás 24 nm-es, klímás, felújított állapotú.

Ha felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal a további részletekért!

Felszereltség

Elektromos Redőny
Központi Fűtés
Tehermentes

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.